2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

別墅

如題

我眼a+啲成份好似幾好,但怕貨源不足,所以心大心細唔知好唔好轉a+

複式洋房

回覆:有冇媽媽俾初生bb飲a+ 奶?

我係,但我係餵人奶為主,唔夠先補奶粉。A+都唔錯,bb食完便缺都正常,不過貨源缺得好緊要,我轉左illuma了。。

子爵府

我呀b食緊a+,不過識藥房既人 就買得到

大宅

引用:我係,但我係餵人奶為主,唔夠先補奶粉。A+

原帖由 Suki_Chai 於 14-01-01 發表
我係,但我係餵人奶為主,唔夠先補奶粉。A+都唔錯,bb食完便缺都正常,不過貨源缺得好緊要,我轉左illuma了 ...
我用illuma 補緊奶粉,想轉a+…老公話見到有間藥房賣350呀,係咪要打去奶粉公司訂?幾錢?

大宅

我都係人奶加a+, 問過藥房紙盒裝容易有貨,所以我都唔太擔心。

Hello! 我叫 Vinci, 係囝囝, 我係05年10月2號出世!你地快d去睇下我個blog!

複式洋房

我都系用緊A+.....呢只奶粉就甜d..人奶十奶粉,想問bb便便有冇好似水水地咁呢?我都想轉奶粉

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

我bb便便正常,無水係有d一粒粒

大宅

人奶b d 便便係水d。

Hello! 我叫 Vinci, 係囝囝, 我係05年10月2號出世!你地快d去睇下我個blog!

別墅

yw314 發表於 14-1-1 23:53
我用illuma 補緊奶粉,想轉a+…老公話見到有間藥房賣350呀,係咪要打去奶粉公司訂?幾錢?

...
我問過a+,佢地盒裝都喺三百幾,三日可送貨感覺好似直接同佢地公司攞貨穩陣d, 起碼喺正貨

子爵府

引用:Quote:yw314+發表於+14-1-1+23:53+我用illu

原帖由 cipher32887 於 14-01-03 發表
我問過a+,佢地盒裝都喺三百幾,三日可送貨感覺好似直接同佢地公司攞貨穩陣d, 起碼喺正貨
...
我尋日買左盒裝,1200g就320蚊,抵好多

首頁

尾頁

跳至