夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

今日C6發佐顛甘係62,99面前係甘大聲喝我\'數落我的不是\'突然甘發顛\'我沒有做錯咩事\'\'做到老婆好似用來鬧\'我妹妹都係屋入面\'完全沒有比面同尊重我\'我甘大個女沒有甘被人鬧過\'我平時返工\'翻到來中要樸心樸命甘湊仔\'星期六日Full day\'距話得距同距媽同距自己辛苦\'我沒有同距比\'同6299住一起\'老公婆難的落班後Join個時間去行街\'十點前翻到\'距入門就同爸媽說我們去周圍穩奶粉\'係人都知道無係\'去邊都驚死距爸媽五開心\'兩個人一D二人世界都y

別墅

引用:今日C6發佐顛甘係62,99面前係甘大聲喝我\\\'

原帖由 Jessicangia 於 14-01-01 發表
今日C6發佐顛甘係62,99面前係甘大聲喝我'數落我的不是'突然甘發顛'我沒有做錯咩事''做到老婆好似用來 ...
對距越來越心淡\'我全心全意做任何事情都為距\'而距咩都距父母\'太多生活細節\'講五曬\'Now好嬲距\'以前好恩愛\'現在越來越淡

複式洋房

回覆:群腳仔

同佢講下妳感受,孝順係啱,不過都要顧下妳感受

大宅

引用:Quote:原帖由+Jessicangia+於+14-01-01+發

原帖由 Jessicangia 於 14-01-01 發表
對距越來越心淡'我全心全意做任何事情都為距'而距咩都距父母'太多生活細節'講五曬'Now好嬲距'以前好 ...
帶埋小朋友番自己父母度住一段時間。。。再唔係自己一個番去住一排,等你隻佬同佢老豆老母試下湊個孫。。。最憎D人乜Q都唔做係度指天篤地嘰嘰呱呱。。。。

從前你倆為什麼執手起誓
難捱的關口請你記住原委
努力保衛

別墅

回覆:Jerry28p 的帖子

距好大男人思想\'可以倾\'好难改变

公爵府

身同感受

大宅

BK Milk勳章

Me too

別墅

點解標題係"群腳仔"?

別墅

回覆:Naomifun 的帖子

講c6\'種種表現都係\'所以主題就甘寫

別墅

引用:講c6\\\'種種表現都係\\\'所以主題就甘寫 +

原帖由 Jessicangia 於 14-01-05 發表
講c6'種種表現都係'所以主題就甘寫
做樣樣嘢都怕父母嬲,無主見又真係幾激氣嘅!話哂結咗婚,要獨立啲!

別墅

回覆:Naomifun 的帖子

距係有自己主見\'不過就好怕老人無開心\'好聽D就叫孝順\'就係老公婆一D私人時間都怕老人五開心\'完全可以犧牲窩\'有時候真系鳥

首頁

尾頁

跳至