義工

產前產後 今日: 30|主題: 240170

bb痾呢種屎有冇問題?有圖

別墅

國民生產總值:524

兩個月大Bb由到琴日開始痾呢種屎,但每日只係痾一次

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

國民生產總值:22751

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

如果係母乳B冇問題
"My mission in life is not merely to survive, but to thrive; and to do so with some passion, some compassion, some humor, and some style." -- Maya Angelou (1928-2014)

大宅

國民生產總值:2214

回覆:fanfan2013 的帖子

我b都係,人奶b,無問題

別墅

國民生產總值:524

回覆:bb痾呢種屎有冇問題?有圖

D便便好水,同埋我個b係人奶+奶粉,5餐奶粉3餐人奶個隻,我擔心係咪有咩問題因為之前個d冇咁水

侯爵府

國民生產總值:22751

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

D便便似全人奶b便便咁水喎, 係唔係呢幾日食多咗人奶呀?
"My mission in life is not merely to survive, but to thrive; and to do so with some passion, some compassion, some humor, and some style." -- Maya Angelou (1928-2014)

大宅

國民生產總值:2180

我嗰b(人奶+奶粉)都係咁,姑娘話無問題

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.