用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

自由講場 今日: 8058|主題: 673746

go 有無jm用緊Mac book pro

大宅

國民生產總值:2778

想知好唔好用,諗住換電腦,但又好1萬5千幾!

大宅

回覆:kanekochoi 的帖子

幫幫手呀!

大宅

國民生產總值:2592

回覆:有無jm用緊Mac book pro

我用緊,返唔到轉頭用PC!

jamie_mama  Me too!   發表於 14-1-19 18:21

大宅

國民生產總值:1708

未來孩子勳章 馬年勳章 BK Milk勳章

要睇你主要想用黎做咩多

我呢部用左就3年,仲keep得好好,部機未試過要入廠。

占星,塔羅研習中,歡迎一齊來討論~

子爵府

國民生產總值:11334

I use Mac book air , very good!!

公爵府

國民生產總值:29230

大廚勳章

好用

男爵府

國民生產總值:5822

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 馬年勳章

引用:I+use+Mac+book+air+,+very+good!! +

原帖由 -Athena- 於 14-01-19 發表
I use Mac book air , very good!!

別墅

國民生產總值:707

MacBook Air 好正,機身輕,電都算ok耐用。

大宅

國民生產總值:1602

請問大家用mac來做咩多?

Windows 我多用word , excel , PowerPoint. 考慮轉用Mac book air ,請教各位用家JM實用意見。

Pajamama is learning to be a good mama ^o^

大宅

回覆:pajamama 的帖子

我屋企就想轉嚟改圖,所以都想買mac嘅Photoshop,因為好多行家都話mac機𢴇圖好正!

大宅

回覆:datdotdot 的帖子

大家對mac機都一致讚好!

男爵府

國民生產總值:7745

畀面勳章 爸B勳章

引用:請問大家用mac來做咩多?Windows+我多用wor

原帖由 pajamama 於 14-01-19 發表
請問大家用mac來做咩多?

Windows 我多用word , excel , PowerPoint. 考慮轉用Mac book air ,請教各位用 ...
Office 都有Mac 版㗎

大宅

國民生產總值:1757

我部MacBook Air都用咗3年,冇壞過,好好用,最鍾意佢個touch /mouse pad 可以做埋手寫板,好易用。

Anpanmama  我勁蠢,唔識用。都係用番光學Mouse  發表於 14-1-19 20:14

男爵府

國民生產總值:5147

熱血勳章

我屋企1部MacBook Pro, 2部Mac air, 返唔到轉頭用PC

男爵府

國民生產總值:5228

好好用。

大宅

國民生產總值:2491

以前用windows 成日都輕機,成日用我炆轉左MacBook Pro 就好順,初頭唔慣,但用開就轉唔返

子爵府

國民生產總值:13442

做野用mac好正

珍珠宮

國民生產總值:32577

畀面勳章 BK Milk勳章

用過mac機好難返轉頭

望咩呀望

大宅

國民生產總值:1657

珍珠宮

國民生產總值:32892

未來孩子勳章 馬年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:想知好唔好用,諗住換電腦,但又好1萬5千幾

原帖由 kanekochoi 於 14-01-19 發表
想知好唔好用,諗住換電腦,但又好1萬5千幾!
用咗2年幾,無失手無失望過!
準備換Macbook Air同 iMac

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎