用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

大埔區媽媽會 今日: 41|主題: 12846

go 大埔去西貢

大宅

國民生產總值:3745

請問由大埔去西貢, 點樣至最快最舒服?

大埔咪有間小巴(26?) 去馬鞍山既? 如果去到馬鞍山, 有冇車轉去西貢市中心 ?

王國熱話
心太軟邊間最好食?
食左Mr steak啦!!!!
唔明深水埗嗰間起哂泡嘅豬膶麵點解咁多...
朗豪坊酒店自助餐

大宅

國民生產總值:3340

搭小巴去馬鞍山再搭299可以去到.....

原文章由 Samuel媽 於 07-7-26 22:09 發表

大埔咪有間小巴(26?) 去馬鞍山既? 如果去到馬鞍山, 有冇車轉去西貢市中心 ?

大宅

國民生產總值:4364

叻叻勳章 親子達人勳章

原文章由 waiwing 於 07-7-26 10:52 PM 發表
搭小巴去馬鞍山再搭299可以去到.....

should be better to get the 299 from shatin cause will have a seat there from Ma On Shan might be no seat

大宅

國民生產總值:3745

Thx.
我今朝都查過299從沙田開, 所以會去沙田搭喇.
聽日去夜釣墨魚呀... 我大仔開心左幾日呀.

大宅

國民生產總值:1567

原文章由 Samuel媽 於 07-7-26 22:09 發表

samuel 媽,
下次你再有機會去西貢...可以選這個方法搭車...我平都係咁搭..
我住大埔廣場... 所以會選搭 75x 巴士, 新莆岡落車...
再轉 1A 小巴就到西貢市中心..咁樣搭都唔駛一個鐘就到了....
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎