用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

美容扮靚 今日: 115|主題: 89252

go Iherb邊款骨膠原丸?

子爵府

國民生產總值:12681

請教。
入過iherb個網好多野,之前jm開iherb post刨左一輪未搵到講邊個牌子(我湊b唔夠時間刨晒,個post太豐富了),我淨係見粉嗰款,有jm可幫忙嗎?
Thx

王國熱話
★☆ 機照打,水照吹 ☆★
IE, Google Chrome 都無法顯示網頁?
買router一問
Internet Explorer 無法顯示網頁

男爵府

國民生產總值:6207

fupigpig 發表於 14-3-2 18:22
請教。
入過iherb個網好多野,之前jm開iherb post刨左一輪未搵到講邊個牌子(我湊b唔夠時間刨晒,個post太豐 ...
這一款,食左兩年半

Neocell, Super Collagen+C, Type 1 & 3, 250 Tablets

另一隻係魚嘅骨膠原,買左未試

tabotabotabobb  每日食幾多粒?  發表於 14-3-3 22:19

子爵府

引用:Quote:fupigpig+發表於+14-3-2+18:22+請教

原帖由 mongmongmong 於 14-03-02 發表
這一款,食左兩年半

Neocell, Super Collagen+C, Type 1 & 3, 250 Tablets
Thx...由油淋淋時已開始留意bk d正野不過而家湊住阿b,用手提bk apps難爬文得以前癲lu....
我剛都睇緊你開iherb post 3

男爵府

tabotabotabobb

Collagen 1&3 : 包裝上建議份量是一日6粒;我就一直減半食。
Fish Collagen : 包裝上建議份量是一日4粒;我未試,應該也會減半食

子爵府

引用:tabotabotabobb++Collagen+1&3+:+包裝上建

原帖由 mongmongmong 於 14-03-04 發表
tabotabotabobb

Collagen 1&3 : 包裝上建議份量是一日6粒;我就一直減半食。
點解你食2種嘅? 其實我生完阿仔呢年休息唔夠,明顯皮膚差左好多,除左骨膠原,係咪B雜維他命c都好? 我以前有藥房買嗰d維他命c +B雜,食左抵抗力好左,不過好燥。
Thx

伯爵府

國民生產總值:16383

回覆:Iherb邊款骨膠原丸?

我見好多人買,食完係咪淨係皮膚好?定係有其他好處?

男爵府

引用:Quote:原帖由+mongmongmong+於+14-03-04+發

原帖由 fupigpig 於 14-03-04 發表
點解你食2種嘅? 其實我生完阿仔呢年休息唔夠,明顯皮膚差左好多,除左骨膠原,係咪B雜維他命c都好? 我以前 ...
我唔係食兩種,因前陣子有jm提起過,就不如買左樽魚類骨膠原試下,我今晚就食晒樽Collagen1&3,明晚就可以開始試

子爵府

引用:Quote:原帖由+fupigpig+於+14-03-04+發表點

原帖由 mongmongmong 於 14-03-04 發表
我唔係食兩種,因前陣子有jm提起過,就不如買左樽魚類骨膠原試下,我今晚就食晒樽Collagen1&3,明晚就可以 ...
Ic...我刨左你篇精華,見空運可以2星期至6星期,所以都一次過睇晒有乜訂先。

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎