自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

回覆:[有料爆

支持有料警察

大宅

引用:Quote:ssf4fans 發表於 14-4-6 19:59 講到

原帖由 seaheart88 於 14-04-06 發表
講到自己係 受害人咁wor...
呢個應該係個醉酒佬前合伙人,似比個醉酒佬趕離公司!

子爵府

引用:劉警長

原帖由 spaghetti915 於 14-04-06 發表
劉警長

大宅

seaheart88 發表於 14-4-6 20:36
講到自己係 受害人咁wor...

呢個banner chris 應該唔係新聞男主角!!係另一個人黎嫁係bannershop個fb cap出黎既

Oldthousand Choi
我呢個所謂老細今次真係自作孽
醉駕?抵死啊!
你唔索性連人帶車,沖落海死左佢
人做老細你做老細,做到你咁刻薄
人工低過出邊市價一大截,仲學人講咩良心企業呀?
又話三月加人工,而家四月啦,清明啦!加人工?冇影啦!
而家唔洗你加啦,D錢留返比你自己拜山用啦!
明明公司係2003年創立,你個仆街就歪曲事實,逼3個真正創辦
人更改事實
話公司係2006年先創立,
以為自己係秦始皇要篡改歷史,夾硬話自己你創辦人,正一食屎狗!
三月頭洗橫手踢走幾個創辦人老細,你點洗橫手我地班基層員工唔知
得咁多
但被你踢走果幾個老細就一定親民過你
工場D野呢幾個老細一早識做,你就踢走佢地之後先半途出家問D阿
姐部機點用!
做埋D馬騮戲有Q用咩?要做馬騮戲就上馬騮山對住D野猴做飽佢啦
!
所謂上樑不正下樑歪,老細背住老婆車條女去玩,玩到比生果影到
對落又有個高層GM背住老婆食左個女下屬,起到食起到屙,成何體
統?
話佢係狗都覺得侮辱左D狗............

大宅

警長真係

拖住架白車半個鐘 阻住其他有需要嘅人用架
連救護員想扶佢都要問人地叫乜名
有錢冇品

大宅

呢條友唔方好野
禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

果條banner睇個banner樣都唔方好得去邊,自己衰醉駕仲要牙擦擦,樣衰到要搵個老婆出黎救駕,算咩男人呀,自己衰好啦,仲有要死死遠d,有錢唔係大晒可以收買人命咖,係條街到舞龍,大佬車死人咁點呀死賤精

禁止訪問

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/2

原帖由 ssf4fans 於 14-04-06 發表

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20140406/18680915 ...
醉駕果D正人渣

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

珍珠宮

攞黎衰!

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:[有料爆#15]法拉利載女司儀,Bannershop主席拒吹波被

阿sir好型

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

又要威又要戴頭盔,飲酒開車就預左有呢日啦,認左佢唔駛咁樣衰,你認為唔吹就得於冇事?

應該加條例,所有拒絕吹波波者,一律當酒精超標3倍

大宅

呢啲醉駕駕駛人, 罰佢坐監就啱喇

公爵府

本身都不值得咁大嘅新聞,就係佢種衰到出汁嘅態度,令人對佢側目!

子爵府

banner shop佢唔係最大,佢只係一個高級員工。只可以講句“自己攞黎“

子爵府

唔明, 係唔係最初有位創辦人開b s, 之後醉酒佬入行搶左間公司, 而家醉酒佬再比人踢走?

jiji2  本身創辦人有3位,跟住醉酒佬迫走哂果3個創辦人,扮間公司係自己創辦  發表於 14-4-6 23:40

首頁

尾頁

跳至