懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如題。 已入院,5-10分鐘 6級痛…,一直有紅…好想速戰速決

大宅

減齡達人勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆:見紅陣痛未穿水, 請問各有經驗的jm 等左幾耐先穿水生得

我當时見紅陣痛入院後兩個半鐘生咗…快起嚟可以好快,因人而异

大宅

減齡達人勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆:見紅陣痛未穿水, 請問各有經驗的jm 等左幾耐先穿水生得

加油啊!可能好快就可以報喜啦!

複式洋房

我記得第一胎都係咁,只係開咗一度咋,但我死都話痛要打針,打針就一定要入產房,所以入院唔係好耐已喺產房,打咗針我仲瞓著咗添兩三個鐘後瞓瞓吓穿咗水先開始再覺得痛,好彩最後痛三粒鐘生咗

複式洋房

我記得第一胎都係咁,只係開咗一度咋,但我死都話痛要打針,打針就一定要入產房,所以入院唔係好耐已喺產房,打咗針我仲瞓著咗添兩三個鐘後瞓瞓吓穿咗水先開始再覺得痛,好彩最後痛三粒鐘生咗

大宅

我第一胎,入院後6個鐘生左。入院到達產房已5分鐘一次開左2度。兩個鐘後開5度加人手穿水。再3個鐘後9度。

女兒~~~你現在先在天上看顧爸媽,過多半年就要帶齊野,再回來爸媽身邊啦!

複式洋房

引用:我第一胎,入院後6個鐘生左。入院到達產房

原帖由 蝦子媽 於 14-04-20 發表
我第一胎,入院後6個鐘生左。入院到達產房已5分鐘一次開左2度。兩個鐘後開5度加人手穿水。再3個鐘後9度。

...
我19號朝早4點幾入院, 到今日都係齋痛見紅無開過度數, 原來可以先開度數後穿水, 堅係想拿聲, 呢幾日已經喪飲椰青綠豆沙, 好似無咩料到

複式洋房

合作下啦, 快d開度數啦, 24 小時了, 我怕比人趕出院

大宅

引用:合作下啦,+快d開度數啦,+24+小時了,+我

原帖由 KN0603 於 14-04-20 發表
合作下啦, 快d開度數啦, 24 小時了, 我怕比人趕出院
落地行多啲

女兒~~~你現在先在天上看顧爸媽,過多半年就要帶齊野,再回來爸媽身邊啦!

複式洋房

死啦, 好似突然陣痛都無埋, 好擔心

別墅

回覆:KN0603 的帖子

我尋日比人趕出院,39週見紅三日無穿水無痛

大宅

育兒性格勳章

突然見到各位媽咪打D野 搞到我都好緊張呀 我第一胎只有陣痛 過左預產期 去到醫院 醫生幫我剪開羊水 之後就入左產房 兩個鐘都冇咩反應 之後打左針 再等多三個鐘到就出世 全個過五個半鐘

大宅

我而家都見紅陣痛入左院等。。。5分鐘痛一次,但啲痛仲可以接受。。。
不過姑娘話呀b仲未落盤,有排痛

複式洋房

引用:我而家都見紅陣痛入左院等。。。5分鐘痛一

原帖由 MrsGemmaR 於 14-04-20 發表
我而家都見紅陣痛入左院等。。。5分鐘痛一次,但啲痛仲可以接受。。。
不過姑娘話呀b仲未落盤,有排痛:hehe ...
同我一樣case

大宅

回覆:KN0603 的帖子

痛左3個鐘喇,冇進展

別墅

回覆:MrsGemmaR 的帖子

BB幾週??

首頁

尾頁

跳至