自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

其實樓主唔係第一次係公海話其他JM 公主新抱, 只不過上次係人地個POST 度講,冇人理佢之嘛。

認真係無事生非, 黑變成白。

如果有條友留低個用完既CONDOM, 我仲要差D踩到, 莫講話99個女C6個妹, 親生老豆老母我都照炳呀。咁都忍得,屎都食得啦

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

樓主最好行一轉個邊,睇清楚人地點寫,呢度咁多JM講人地無改過字,只係改題目,同住係兩個係出面租屋住時所發生的事.

侯爵府

認識瑞士牛牛第三回 DHA勳章 陪月勳章

引用:果邊啲POST真係好精彩, 簡直好睇過小說囉

原帖由 TMC3012 於 14-04-24 發表
果邊啲POST真係好精彩, 簡直好睇過小說囉
係,有d講到真係好似拍劇咁,好睇過tbb連續劇

侯爵府

留毛先

男爵府

A_lcy 夠呢位樓主響公海開post 歪曲人地內容再引來一班唔睇野的女人就插人的8婆?
撐艇路過無聊得滯搭句嘴,樂見潑婦八婆隔岸對罵添笑料

水晶宮

引用:我都越聽越怕,+而家都同仔洗定腦,+買親好野

原帖由 Sindy 於 14-04-24 發表
我都越聽越怕, 而家都同仔洗定腦, 買親好野比佢食, 我就同佢講, 你記住阿媽對你有幾好... 佢扭我買野時, 我 ...
哇!心甜哂

珍珠宮

吃黃蓮 發表於 14-4-24 12:18
個邊婆媳板開嘅post越來越奇怪………非喜請勿插

嗰邊講開啲婆媳老爺奶奶相處問題都好正常

樓主,認真講,我都覺得你比之前進步左好多,無咁執著。但成件事最大問題係,有唔同意見點解你唔係人地原POST提出,要另外係公海開post?之前你d post,人地好唔認同你,都唔會咁樣擺你上檯啦。你為乜要咁做?如果你原意唔係要公審,直接係人地個post度提出你的見解,勸個位樓主體諒人地父母就夠啦。依家難怪人地覺得你惹是生非。

ngannatalie    發表於 14-4-26 03:36

翡翠宮

咁上網寫又不至於叫做公開家人, 公開呻
又無叫你'熄匙車牌身分證'
邊有公開身份遮????
如果咁都叫公開; 真係咩 forum 都唔好上囉陰公.

大宅

回覆:個邊婆媳板開嘅post越來越奇怪………

樓主, 看來你對婆媳版有獨特情意結。不如在婆媳版努力取經, 好的學, 不好的引以為戒, 這樣你才會有得著, 或許能改善你跟世伯伯母的關係。無端來公海開po公審別人生事端,此等沒營養的行為, 對你思維修養毫無幫助, 更令眼光心胸日益狹窄。長此下去, 十年後的婆媳版, 應該還有你的踪影。

ngannatalie    發表於 14-4-26 03:37
irene_mcmug  like  發表於 14-4-25 22:41

伯爵府

伯爵茶 發表於 14-4-25 16:15
A_lcy 夠呢位樓主響公海開post 歪曲人地內容再引來一班唔睇野的女人就插人的8婆?
撐艇路過無聊得滯搭句嘴 ...
哎呀8婆如我好彩繼續8下依到, 今次直接引用你怕你再回覆我睇唔到呀
成個POST 真係幾有趣架, 先係以前成日數臭男家樓主話人地好開POST「呻」
再有8婆唔知頭唔知路一窩蜂走去鬧埋人8婆
50步笑100步
8婆我都預備大量花生

禁止訪問

侯爵府

sukkiu 發表於 14-4-25 16:11
樓主最好行一轉個邊,睇清楚人地點寫,呢度咁多JM講人地無改過字,只係改題目,同住係兩個係出面租屋住時所發生 ...
佢都好搞笑啦,人地post 個回覆係自己個post度佢都可以話自己比人 {反攻煎返巴轉頭}

禁止訪問

引用:Quote:sukkiu+發表於+14-4-25+16:11+樓主最

公爵府

畀面勳章

婆媳事件婆媳版了

伯爵府

做人心抱的現階段點對6299,將來呀仔老婆就會點對返你了。我相信因果

男爵府

A_lcy 發表於 14-4-25 16:37
哎呀8婆如我好彩繼續8下依到, 今次直接引用你怕你再回覆我睇唔到呀
成個POST 真係幾有趣架, 先係以前成日數 ...
娛樂八卦笑嘻嘻,無謂吓吓動真氣

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我直情叫個仔咪鬼結婚,同居算了。
反正恨嫁係人哋個女,唔抱孫我覺得無所謂。
費事捉隻吱喳雞入門,日日數我同C6,祖宗三代都俾佢清算。

禁止訪問

伯爵府

引用:個邊婆媳板開嘅post越來越奇怪………非喜請

原帖由 吃黃蓮 於 14-04-24 發表

個邊婆媳板開嘅post越來越奇怪………非喜請勿插
傻豬,一向都唔應該講真心話、道理,以為會點醒佢地要感恩嗎,只會惹上身,可能我呢個回應都會

arcBB  唔係6299, 係世伯伯母  發表於 14-4-26 19:51
mingjan  你睇埋呢個樓主啲topic 先啦,你會有驚喜  發表於 14-4-26 11:55
minigaga  99係長輩,叔姑係平輩。數99就冇問題?  發表於 14-4-26 00:16
minigaga  樓主數過佢99,但又扮正義話人地唔應該數叔姑呢啲平輩。有趣。  發表於 14-4-26 00:15

男爵府

BB防敏心得分享勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆 吃黃蓮 的帖子

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=11380361&extra=page%3D3樓主,租99屋係呢個post, 人地冇數叔姑呢啲平輩。
你插果位係自己出去租屋住,但姑仔入住後搞野亂丟condom.
自己撈亂就係度插人寄人籬下,就應該要受姑仔氣。你咁亂吹法仲勁過婆媳版啲故仔。
再者,你開過幾個post講99呢啲長輩,人地講叔姑呢啲平輩就唔ok, 你講長輩就理所當然,咩道理?

首頁

尾頁

跳至