少年成長

跳至

首頁

尾頁

男爵府

囡囡12YR, M已經嚟咗幾次, 胸部都開始發育, 已買咗一D係運動型, 冇鐵絲, 冇PAD, 只係厚身D咁嘅胸圍, 但近期見佢都開始又大咗D, 請問應該買咩牌子/咩款式胸圍比佢呢?係咪好快又要換款?

有冇媽媽有心得, 可以介紹吓呢?

水晶宮

回覆:發育中的囡囡, 應該買咩胸圍?

Wacoal

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

伯爵府

阿女用緊wacoal bra, 有鐵線!

男爵府

回覆 yyan 的帖子

好用嗎 ? 有鐵線, 佢用得慣唔慣呀? 幾錢 ?

伯爵府

阿女接受到而且話舒服!但後扣未係時時自己扣得好!
因為同我嗰d一齊買,忘記$

侯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 ada_pmlo 的帖子

馬莎

伯爵府

yyan 發表於 14-6-22 22:00
阿女用緊wacoal bra, 有鐵線!
請問你囡囡幾多歲?我兩年前在馬莎買那種沒有鋼線的少女bra給我囡,但幾個月前已換過一批新的有綱線給她(在外國好難買到沒有綱線的),是不是未發育完之前最好選擇沒有綱線的?我囡只得13歲!

伯爵府

回覆:vanessamom 的帖子

我都吾專業嫁!我都係聽d sales意見加阿女感覺!阿女12歲未黎m,而且未完全發育!
本身帶背心運動bra,因為已經有少少發育,個sales話要開始帶有鐡缐因為要早d保養,第時冇噤(the)

伯爵府

回覆 yyan 的帖子

Ic.......我重以為咁細唔好帶有綱線的!Anyway, ths!

首頁

尾頁

跳至