自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:黃毓民...........夠吉屎

佢一向都係曲線建制派黎架啦

男爵府

我唔記得邊篇文章講, 呢班人就識掉唔中, 唔洗上身; 但七一班後生仔就有樣學樣... 越來越暴力..
仲要嗰個明星何ee話呢d咁少事拎出嚟講... 但佢知唔知呢d就係『教育』緊下一代... 渲染暴力

子爵府

真係教壞細路,最可怕係佢仲死撐自己好啱,句“掟你咪掟你囉,又唔係第一次” ,真係

男爵府

垃圾無間道,影衰晒香港,重要納稅人養埋佢。

珍珠宮

2024年龍年勳章

引用:我自己睇到三班人鬥戲咁,泛民先出場舉牌抗

原帖由 ipodbaby_123 於 14-07-04 發表
我自己睇到三班人鬥戲咁,泛民先出場舉牌抗議離場,大舊話佢地見到咁先起身舉牌兼擲亮星星(佢話原先諗住問 ...
你形容得好好呀,真係好似三班人鬥戲咁

珍珠宮

畀面勳章

引用:精人出口, 笨人出手我唔鍾意政府勁憎689,

原帖由 cassie0025 於 14-07-04 發表
精人出口, 笨人出手

我唔鍾意政府勁憎689, 但唔同意佢用呢個方法去表達
益左689

唔好點評我一大段野唔該 公仔點評好啦

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

引用:我唔記得邊篇文章講, 呢班人就識掉唔中, 唔

原帖由 evacalbee 於 14-07-04 發表
我唔記得邊篇文章講, 呢班人就識掉唔中, 唔洗上身; 但七一班後生仔就有樣學樣... 越來越暴力..
仲要嗰個明 ...
絕對係,d 學生仔跟學校去立法會大樓參觀,好多都話要帶蕉帶蛋去擲,雖然我知佢地都係講吓笑唔會真係做,但都已經證明左呢d行為已經植入左小朋友嘅腦入面

侯爵府

回覆:queenie_queenie 的帖子

今次玩得好大

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

掟嘢第一次做就爆啫!
成日無限回帶

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

珍珠宮

Agree, so childish

寶石宮

翡翠宮

伯爵府

黑社會大佬

公爵府

花生油子 發表於 14-7-4 02:07
班議員唔知癲夠未 獲獲開親會都要嘈一大餐,又樣衰衰比人抬出去。就算憎689都唔洗咁卦,過晒火位:ig ...
e家個個學長毛,開工攪鬼唔使一個鐘,每月人工好好執!

公爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

聽佢大名已經冇興趣

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

佢只想做d noise,試下冇鏡頭影住,啋你都傻

公爵府

ilove3334 發表於 14-7-4 06:54
其實佢係咪曲線幫梁振英架
佢應該想攪到香港失控,等大陸有藉口早d管治香港!

公爵府

有衝動叫公安黎打x佢,佢仲恐怖過拉登

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

各位國民:

由2013年11月1 日起,所有錯版時事及政治主題,一經發現,管理團隊會點評及回覆作出提示,主題會被關閉,如發帖者屢次錯版張貼,可被警告,甚至禁言。

被關閉的主題,國民仍可閱覽,但不能回應,我們不會代搬移主題至時事擂台,此安排免除原版塊參與討論的國民,在移文後被在時事擂台討論的討論者引文而受到有關提醒滋擾。此外,時事擂台計分方法與其他一般版塊不同,如有需要討論該話題的國民,請移步至「OTHERS」分類的時事擂台重新發帖。

謝謝合作!

親子王國

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &extra=page%3D1

首頁

尾頁

跳至