用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

自由報料 今日: 210|主題: 191194

go 邊度買澳門船票最平呀 (港澳碼頭上船)

男爵府

國民生產總值:6196

我明天會去澳門, 邊度買船票最平呢? (港澳碼頭上船)

請報料

王國熱話
出租物業
綠楊新邨3房免佣放售(地產免問)
東涌新盤新鴻基東環你點睇?
[出租]全港最強12校網,灣仔特平物業出租($3...

珍珠宮

國民生產總值:38492

醒目開學勳章 環保接龍勳章

我通常去到港澳碼頭, 個度D旅行社, 有D叫"即落"船飛, 即係半個鐘之內會開船嘅飛, 會平D架..

大宅

國民生產總值:1907

原文章由 mymelody2003 於 07-12-5 12:07 發表
我明天會去澳門, 邊度買船票最平呢? (港澳碼頭上船)

請報料

港澳旅遊有限公司 TEL 2559 7787 係信得中心三樓架, 打去 check check... 會平 d 架....

男爵府

國民生產總值:6196

唔該哂各位報料!

ypmummy: 我打左去問, 真係平成$30一個人

ki.kiki: 我明早9:00出發, 我驚d旅行社未開門, 我會放工後去睇!

大宅

國民生產總值:2730

我都想知道佢地有無包酒店的套票係平d架?

原文章由 ypmummy 於 07-12-5 12:25 發表

港澳旅遊有限公司 TEL 2559 7787 係信得中心三樓架, 打去 check check... 會平 d 架....
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎