親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

呻,今日第二開賣第二批1111張機票,我搶到但打去預約時,心水日期已經滿左,我又唔可以改第二日,俾左錢得票無所用,好慘

珍珠宮

wypy 發表於 14-7-18 19:07
呻,今日第二開賣第二批1111張機票,我搶到但打去預約時,心水日期已經滿左,我又唔可以改第二日,俾左錢得 ...
呢個promo係點?唔係揀左日子至比錢嗎?

大宅

引用:Quote:wypy 發表於 14-7-18 19:07 呻,今日

原帖由 MissMaMa 於 14-07-18 發表
呢個promo係點?唔係揀左日子至比錢嗎?
Yahoo團購有售,信用卡俾左699機票錢先(不包稅和附加費,要另外俾600幾蚊俾東x遊),再打去東x遊訂票熱線去訂票,出發日期由8月25至11月30。點知我想8月底出發,打去已經無位了

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:唉!搶到長榮699機票,但去唔到

團購。。咁真係先比錢, 再睇下有冇位, 唔太好咋喎

大宅

引用:團購。。咁真係先比錢, 再睇下有冇位, 唔

原帖由 TMC3012 於 14-07-18 發表
團購。。咁真係先比錢, 再睇下有冇位, 唔太好咋喎
最衰係我一定要8月底去囉,如果我可以彈性日期出發會好好多

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+TMC3012+於+14-07-18+發表團

原帖由 wypy 於 14-07-18 發表
最衰係我一定要8月底去囉,如果我可以彈性日期出發會好好多
咁真係冇計

大宅

引用:Quote:原帖由 MissMaMa 於 14-07-18 發表呢

原帖由 wypy 於 14-07-18 發表
Yahoo團購有售,信用卡俾左699機票錢先(不包稅和附加費,要另外俾600幾蚊俾東x遊),再打去東x遊訂票熱線 ...
即係$699+$600 = $1299 ,我訂長榮8月中都係$1500,都係差$201,回程仲坐Hello Kitty,團購唔係好抵wow

ebon  唔知依家訂重有無金平?  請問有無link呀?  謝謝!  發表於 14-7-18 23:42

禁止訪問

大宅

引用:回覆 wypy 的帖子改唔改到名AR

原帖由 katietin 於 14-07-18 發表
回覆 wypy 的帖子

改唔改到名AR?
機票未出,所以可以改名,我只係買左張coupon,要打去旅行社登記囉。

大宅

引用:Quote:原帖由 wypy 於 14-07-18 發表Yahoo

原帖由 Smileso10 於 14-07-18 發表
即係$699+$600 = $1299 ,我訂長榮8月中都係$1500,都係差$201,回程仲坐Hello Kitty,團購唔係好抵wow

...
我是臨時想8月底去,因為屋企人出左package 去台北玩,我臨時加入。在priceline search機票連稅最平都要17xx. 所以前幾日見到話有3個階段團購就諗住執平機票啦,點之就衰左。

https://m.hk.deals.yahoo.com/hong-kong/offer/177189

公爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆 wypy 的帖子

699+600,唔算平喎

男爵府

應該賣比人都有人要既
不過講真暑假熱門日子又點會易有

有佢都留比團同幫佢買package 啦

王國會長

王國會長

先比錢再訂日期真係搏唔過, 何況樓主仲要係某些日子才可以去

大宅

回覆:唉!搶到長榮699機票,但去唔到

我都買咗,訂了11月中機票

大宅

引用:我都買咗,訂了11月中機票

原帖由 annasiu2001 於 14-07-18 發表
我都買咗,訂了11月中機票
你就好,用到

大宅

引用:應該賣比人都有人要既不過講真暑假熱門日子

原帖由 mcchan2008 於 14-07-18 發表
應該賣比人都有人要既
不過講真暑假熱門日子又點會易有
二手果邊放緊

男爵府

我都心思思想搶,最後都係怕訂唔到自己要的日子,所以放棄了。

大宅

引用:我都心思思想搶,最後都係怕訂唔到自己要的

原帖由 kt2007 於 14-07-18 發表
我都心思思想搶,最後都係怕訂唔到自己要的日子,所以放棄了。
你可以打去東x遊問左有無位先,我今次就是無做到,豬左

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

唔好話張機票抵唔抵先....

俾咁大舊錢先, 搶到機票之後仲要搶日子搶機位, 本身已經搏唔過. 仲有你唔知每日有幾多機位俾呢類機票, 二黎你又唔係彈性放假... 更加搏唔過.

除非你既假期係勁彈性, 否則唔好玩呢種團購.

珍珠宮

bosch 發表於 14-7-18 23:01
唔好話張機票抵唔抵先....

俾咁大舊錢先, 搶到機票之後仲要搶日子搶機位, 本身已經搏唔過. 仲有你唔知每 ...
門票之類我會團購,但就從來唔會團購package, 無論幾平都好,風險太大,因為自己只係得某d日子可以出發。

首頁

尾頁

跳至