親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

官網訂房很多五星級酒店都不接受2大2小一間房,如果我只填2大1小,正式入住時捉得嚴嗎?

男爵府

好媽媽勳章

我2大1小每晚加NT300

公爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆 JFNL 的帖子

直接email 問或者訂有四人房飯店

大宅

台灣酒店好多D床都好細, 就算比你偷到雞, 都會好辛苦, 我就次次都BOOK家庭房, 即4個床位, 價錢係貴少少, 但大人細路都瞓得舒服D

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

回覆:2大2小一間酒店房

我剛住左2間不同嘅酒店,我都係2大2小,一間book左三人房,一間book左雙人房,酒店都冇咩問題!其實最好當然係book四人/家庭房!

大宅

今次試咗意舍大房2床唔錯,包早餐,位置又方便

男爵府

2大2細(3&5歲)剛去完,住忠孝cozzi,book 兩人房,king size bed,ok瞓到

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

JFNL 發表於 14-7-20 09:39
官網訂房很多五星級酒店都不接受2大2小一間房,如果我只填2大1小,正式入住時捉得嚴嗎?

...
請勿屈蛇,影衰曬香港人

如果有需要直接用電郵去講清楚,睇下佢點安排!!
台灣一定有家庭房係 for 兩大兩小家庭既!!

12312  x 2  發表於 14-7-22 14:02

男爵府

陪月勳章

引用:今次試咗意舍大房2床唔錯,包早餐,位置又

原帖由 ytw 於 14-07-20 發表
今次試咗意舍大房2床唔錯,包早餐,位置又方便
有相嗎?我都訂左呢間8月去。同埋我想問,你機場點坐車去意舍?

男爵府

引用:官網訂房很多五星級酒店都不接受2大2小一間

原帖由 JFNL 於 14-07-20 發表

...
I finally find a 5 stars hotel that allows 2 adults and 2 kids in a room. It\'s Okura taipei. Thanks for all your replys

男爵府

回覆:pak_mama 的帖子

我都住意舍, 有三人特大房, 地點真係方便, 好多香港人住

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:我都住意舍, 有三人特大房, 地點真係方便

原帖由 --得得B-- 於 14-07-23 發表
我都住意舍, 有三人特大房, 地點真係方便, 好多香港人住
請問由西門站行去意舍要幾耐?

大宅

引用:Quote:原帖由 --得得B-- 於 14-07-23 發表

原帖由 3b 於 14-07-23 發表
請問由西門站行去意舍要幾耐?
起碼十分鐘

大宅

丰居有四人房丫. 兩張大床, 夠晒訓啊. 價錢又化算,
二樓有個小食部, 多士, 杯米粉, 汔水, 果汁, 餅干都比住客飲用啊.

首頁

尾頁

跳至