自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

zngo

Can I join the group order? Is it too late I want to order 3 bottles. Please feedback.

Thanks
AYMA

男爵府

me too, i want join to order?
also pls. reply me!!

男爵府

我個仔D濕疹同鼻敏感全靠佢,以前連續6、7年老公都會喺12月出1-3個月嘅濕疹,上年秋天開始食VegEPA後,竟然上年無出過,唔知係唔係已經根治咗?

我買俾親戚個女,佢有哮喘,聽講好咗幾多好似幾OK。

我哋覺得唔單止D敏感、氣管同體質嘅幫助,其實喺智力思維同情緒行為方面嘅改善重好。

原文章由 karmen2007 於 08-6-6 12:20 發表
有冇媽咪分享吓你地阿b食咗之後有咩好?

我阿女有濕疹同哮喘,試過幾種魚油都冇特別大嘅作用,唔多想叫個女試完一種又一種,請各位媽媽分享吓 ...
人有善念,天必佑之,福祿隨之,眾神衛之,眾邪遠之,眾人成之

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 #1 VegEPA 的文章

集體訂購英國VegEPA魚油丸

而家我可以做召集人去集體訂購,因為我個K2嘅細囝食咗,不但睡眠質素改善得好好,而且幼稚園老師而家無投訴佢之前D壞脾氣同EQ問題,最近重稱讚欣賞佢喺學校嘅進步。
另外,啱啱要戒夜片,佢好快咁戒咗夜片!好好。

我可以幫手統籌落單及召集跟進交收。但我大家想至少訂購3樽 (集訂優惠價$167 / BK的優惠價 $195 / 原價$ 239),因人多太散,會加重我跟進及交收的工夫時間,所以我只想揾較多訂量的媽咪一齊一批過集訂。

所以你有興趣集體訂購VegEPA魚油丸,請把下面訂購資料PM俾我(私人傳訊)後,我集夠25樽數量後會Send俾代理商林小姐。

回覆訂購截期是6月25日前(下週三前),而貨款入數(銀行過賬 / ATM)的截期是6月27日前(下週五前),不想一批弄得太長時間。

請記緊PM(私人傳訊)俾我,要留你嘅聯絡電話及Email Address,方便聯絡。

交收貨品:
地方 / 時間:中環MTR沿線站 / 下午,時間日期再聯絡。
註:如果交收地點未夾到,代理商話可以加款$20用郵局專人速遞上客人屋企或Office,但要預先講定及連貨款入數過佢哋公司恒生銀行戶口。

集訂顧客付款方式:
銀行過賬:恒生銀行 220-117808-001 (公司戶口名:Autobahn)。
如銀行過賬後,請記緊連同銀行入數紙及顧客的訂購資料傳真到3694 7834或E-mail去代理商Autobahn的電郵[email protected]

訂購資料:
1) 姓名及BK會員名:
2) 聯絡電話:
3) Email Address:
4) VegEPA數量: x @$167
5) 地方 / 時間:中環MTR沿線站 / 下午 / 時間日期再聯絡

各位,盡早回覆我啊!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

ernestchow

我已經入咗數喇! 如果可以的話到時通知我幾時寄出貨物啦! TKS!

原文章由 ernestchow 於 08-6-19 14:11 發表

而家我可以做召集人去集體訂購,因為我個K2嘅細囝食咗,不但睡眠質素改善得好好,而且幼稚園老師而家無投訴佢之前D壞脾氣同EQ問題,最近重稱讚欣賞佢喺學校嘅進步。
另外,啱啱要戒夜片,佢好快咁戒咗 ...

子爵府

請問何時再有集體訂購?
我想買4樽呀!
有消息,請pm我

別墅

如有集訂也請聯絡我, 因我想訂 3boxes

男爵府

畀面勳章

我都想訂,請PM我呀,thx

大宅

我都想訂,please pm me,thanks!

複式洋房

1) naughtlytiger - 3 bottles

我可以幫手統籌落單及召集跟進交收。但我大家想至少訂購3樽 (集訂優惠價$167 / BK的優惠價 $195 / 原價$ 239),因人多太散,會加重我跟進及交收的工夫時間,所以我只想揾較多訂量的媽咪一齊一批過集訂。

所以你有興趣集體訂購VegEPA魚油丸,請把下面訂購資料PM俾我(私人傳訊)後,我集夠25樽數量後會Send俾代理商林小姐。

回覆訂購截期是7月14日前(下週1前),而貨款入數(銀行過賬 / ATM)的截期是7月16日前(下週3前),不想一批弄得太長時間。

請記緊PM(私人傳訊)俾我,要留你嘅聯絡電話及Email Address,方便聯絡。

交收貨品:
地方 / 時間:中環MTR沿線站 / 下午,時間日期再聯絡。
註:如果交收地點未夾到,代理商話可以加款$20用郵局專人速遞上客人屋企或Office,但要預先講定及連貨款入數過佢哋公司恒生銀行戶口。

集訂顧客付款方式:
銀行過賬:恒生銀行 220-117808-001 (公司戶口名:Autobahn)。
如銀行過賬後,請記緊連同銀行入數紙及顧客的訂購資料傳真到3694 7834或E-mail去代理商Autobahn的電郵[email protected]

訂購資料:
2) 聯絡電話:
5) 地方 / 時間:中環MTR沿線站 / 下午 / 時間日期再聯絡

各位,盡早回覆我啊!

[ 本文章最後由 naughtlytiger 於 08-7-7 14:35 編輯 ]

別墅

2) linfranki - 6 bottles $167 / 樽 (自行出速遞取貨 )

回覆訂購截期是7月14日前(下週1前),而貨款入數(銀行過賬 / ATM)的截期是7月16日前(下週3前),不想一批弄得太長時間。

交收貨品:

集訂顧客付款方式:

訂購資料:
2) 聯絡電話:

[ 本文章最後由 linfranki 於 08-7-9 22:31 編輯 ]
教導孩童, 使他走當行的路, 就是到老也不偏離.
天下間沒有教不會的孩子, 只有不會教的父母!

大宅

我想訂3樽及加$20 速遞到公司! 已PM你!

原文章由 naughtlytiger 於 08-7-10 14:32 發表
Update 集体訂購List 如下 :

2) candy 9328 - 3 bottles
2) linfranki - 6 bottles $167 / 樽 (自行出速遞取貨 )

請記緊PM(私人傳訊)俾我,要留你嘅聯絡電話及Email Address,方便聯絡 ...

別墅

Hi Naughtytiger 你好,
已 pm 給你請查收。

原文章由 naughtlytiger 於 08-7-10 14:32 發表

請記緊PM(私人傳訊)俾我,要留你嘅聯絡電話及Email Address,方便聯絡 ...

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 naughtlytiger 於 08-7-7 14:17 發表

我可以幫手統籌落單及召集跟進交收。但我大家想至少訂購3樽 (集訂優惠價$167 / BK的優惠價 $195 / 原價$ 239),因人多太散,會加重我跟進及交收的工夫時 ...
hehalady 訂 3 樽($167 x 3)

請閱 PM,謝謝!

路遙知馬力,日久見人心!

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

jennysky --3bottles 已pm資料給你,謝

錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

大宅

I order 3 bottles ($167X3).

Please check pm.

但願吾兒愚且魯, 無憂無患到公卿! :-P

複式洋房

回覆 #1 healthykat 的文章

更新名單如下

以下為此次集体訂購名单,請依照金額入帳到代理戶口,收齊款頃後,我會聯絡交收。

交收貨品:
地方 / 時間: MTR沿線站 / 下午,時間日期再聯絡。

1) naughtlytiger - (3x$167)=$501
2) candy9328- (3x$167)=$501
3) linfranki -(6x$167)=$1002
4) debbieip - (3x$167) =$501+$20
5) skywan - (3x$167)=$501+$20
6) hehalady - (3x$167)=$501
7) elimme - (3x$167)=$501
8) healtykat(Katherine)-(3x$167)=$501+$20
9) suki2000 - (3x$167)=$501+$20

Jennysky & 包包B豬請PM以下資料給我
姓名及BK會員名:
聯絡電話:
Email Address:
VegEPA數量: x @$167
地方 / 時間

[ 本文章最後由 naughtlytiger 於 08-7-13 23:57 編輯 ]

大宅

I want to order 3 bottles ($167X3).

Please check pm.

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至