自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:回鄉證=歡樂証

孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

水晶宮

引用:今日去攞回鄉証,排我後面的女仕同一個8、9

原帖由 js1204 於 14-07-30 發表
今日去攞回鄉証,排我後面的女仕同一個8、9歲的小女孩講,回鄉証等如歡樂証,唔可以比你爸爸,要收埋它,如 ...
我老公張回鄉卡係比我保管架,因佢好日都唔上大陸,就算上都係同我上

嗰位阿太個老公就算上去歡樂過都唔應該咁同個女講啦,小朋友亦唔會問佢講乜

禁止訪問

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

今日去攞回鄉証,排我後面的女仕同一個8、9歲的小女孩講,回鄉証等如歡樂証,唔可以比你爸爸,要收埋它,如 ...
雖然係事實,但真係唔應該咁同個女講!

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

同埋,收起佢張咭只係掩耳盜鈴!佢去報失拎過張,你都唔知啦!

珍珠宮

呢d阿媽心理不平衡

伯爵府

無喎,如果男人要歡樂,我相信佢地係香港都可以,駛咩等到返大陸

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

第一次聽

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我老公有次見我銀包帶住回鄉卡,問我做咩隨身帶住歡樂卡,我至知。
不過呢d野唔會教細路仔啦

首頁

尾頁

跳至