懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

ice03111990 發表於 14-8-1 22:22
7月30日2014年!41w1零晨晚5點左右..終於見左紅..滿心歡喜..!雖然知道會好痛同已經超驚..但可以見到bb..咩 ...
媽媽好叻!bb好快無事一齊出院,生仔真係搵命博,太多預計唔到的事!老公要鍚晒!其實生完最慘莫過於媽媽出得院,bb未走得,我個時早我仔四日出院,想起都心痛

大宅

我都睇到眼濕濕,辛苦你喇媽媽,好好享受同bb既快樂時光!

大宅

回覆:我的41w1~2生仔慘痛經歷.. 係好長篇大論..同細節..不喜勿踩!

好感人、偉大媽媽,你寫好詳盡、非常好

男爵府

BK Milk勳章

好彩大小平安!恭喜恭喜!

大宅

回覆:我的41w1~2生仔慘痛經歷.. 係好長篇大論..同細節..不喜勿踩!

睇到眼濕濕,不禁令我想起我生阿b時既情境。。

大宅

真係好艱辛嘅生產!睇到我喊咗出嚟,如果係我,痛咁耐然後見到老公,一定忍唔住喊!你好叻呀!bb好可愛,你要好好休息呀!恭喜哂

複式洋房

回覆:jacejace 的帖子

半身麻醉好驚架wo!醫生話bb太危險..所以我一定要全身麻醉...其實最慘係聽到一度都唔開果下..痛左咁耐唔知為咩╮(╯_╰)╭

複式洋房

原帖由 bbfaye 於 14-08-02 發表
媽媽好叻!bb好快無事一齊出院,生仔真係搵命博,太多預計唔到的事!老公要鍚晒!其實生完最慘莫過於媽媽出 ...
哈哈!無錯!同搵命博無分別..放心!都公好錫我架..日日快手做完野一收工就黎探我..因為bb唔係跟住我..要留係bb房..我地一齊落去探bb..唔駛等探痛時間先見( ´▽` )ノ每日要走我地都好唔捨得大家(>_<)

男爵府

畀面勳章

媽媽好偉大

別墅

引用:半身麻醉好驚架wo!醫生話bb太危險..所以我

原帖由 ice03111990 於 14-08-02 發表
半身麻醉好驚架wo!醫生話bb太危險..所以我一定要全身麻醉...其實最慘係聽到一度都唔開果下..痛左咁耐唔知為 ...
我7月10號係qe催生,痛左10個鐘又係一度都無開 之後變左緊急開刀(半身麻醉)
白白痛左10鐘

禁止訪問

洋房

雖然我唔係聯合生,但個經歷同你差唔多,完全明白你既感受,都係痛左好多個鐘都係1度都開唔到,打左無痛,之後都係因為bb心跳慢而要緊急開刀

珍珠宮

引用:7月30日2014年!41w1零晨晚5點左右..終於見

原帖由 ice03111990 於 14-08-01 發表
7月30日2014年!41w1零晨晚5點左右..終於見左紅..滿心歡喜..!雖然知道會好痛同已經超驚..但可以見到bb..咩 ...
第一胎嗎?下星期五到我入院催生了!

別墅

我都睇到眼濕濕 好快就到我啦 希望順順利利 最緊要母子平安 你好勇敢呀 我都會加油架

大宅

恭喜母子平安!我雖然未生,但都睇到喊晒,母親真偉大!

別墅

回覆:ice03111990 的帖子

你好叻呀。。。加油呀。。好好休息

禁止訪問

大宅

辛苦嗮喇~恭喜樓主~

複式洋房

引用:Quote:原帖由 ice03111990 於 14-08-01 發

原帖由 Evachau 於 14-08-02 發表
第一胎嗎?下星期五到我入院催生了!
我係第一個呀!你要加油呀!!一定生到個精靈可愛b

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+Evachau+於+14-08-02+發表第

原帖由 ice03111990 於 14-08-04 發表
我係第一個呀!你要加油呀!!一定生到個精靈可愛b
Thx

首頁

尾頁

跳至