自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

以前試過, 初初覺得無所謂, 後來講得多, 又講到真嘅一樣, 就有啲唔鍾意喇

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

BBLOVEMAMA 發表於 14-8-16 11:16
身邊有D人,好鍾意見到你個女,就話做我新抱拉,又幾個人攞你個女便宜,又話嫁比我個仔!上次有個同事,把 ...

人地講笑唧, 閒話一句. 証明你個女得人鍾意.

KeekeeNg  我都係咁諗!  發表於 14-8-22 14:55

男爵府

身邊有D人,好鍾意見到你個女,就話做我新抱拉,又幾個人攞你個女便宜,又話嫁比我個仔!上次有個同事,把 ...

講笑啫

你女應該仲細, 大啲啲家長無咁講架啦

洋房, 複式洋房, 別墅, 大宅, 男爵府, 子爵府, 伯爵府, 侯爵府, 公爵府, 珍珠宮, 水晶宮, 翡翠宮, 珊瑚宮, 瑪瑙宮, 琥珀宮, 象牙宮, 寶石宮, 榮譽會員, VIP, 官方特派專員, 王國會長, 家長會會長, 管理員, 超級版主, 版主, 彩鑽殿, 天珠殿, 雲母殿

男爵府

人地like你小朋友先會咁講..
正如我同事話我囡可愛,叫我個女嫁d佢個姪仔,我冇唔開心反而開心..

男爵府

BK Milk勳章

回覆:有女媽咪...你地介意嗎?

無所謂,你講啫,自由講場任你講,如果你係認真就要問我女意願同傾禮金喇

男爵府

聽完就算,我多數叫佢問下佢老豆先,我老公擺到明係呷酣外父

公爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

冇試過, 你下次講笑話而家呢個年代唔興童養媳

水晶宮

冇諗過人會嬲,我地之前成日講笑咁叫兩個差唔多生既指腹為婚,而家又叫佢地對親家忝

大宅

聽完笑完就算,唔會上心

伯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章

講笑點會介意

伯爵府

畀面勳章

講下笑,何必太認真!

伯爵府

牛年勳章

我ok 呀,仲順便鼓勵人地的小朋友 好好讀書,照顧我個囡好貴㗎

講笑又不傷身

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

講下笑 唔使咁認真呀發

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

我個仔好多老婆仔架喎,如果要嬲,咁咪好多人嬲我囉真係完全無唸過會有人唔開心,我以後都係唔好講呢d笑

子爵府

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

講笑啫,朋友可以講笑,但三唔識七就會好介意

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

無所謂,代表女女好可愛

子爵府

樓主點解咁唔鍾意

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

身邊有D人,好鍾意見到你個女,就話做我新抱拉,又幾個人攞你個女便宜,又話嫁比我個仔!上次有個同事,把囗仲衰,叫我個女話叫佢做99! 其實大家jm有無試過,你地介意嗎?

..咁都好介意, 仲洗做人既....
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

男爵府

講下笑姐

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

無人咁叫過我女,因為我同齡嘅朋友都好遲生小朋友。

反而我小時候我99叫我心抱仔,估唔到我真係做咗佢心抱

首頁

尾頁

跳至