自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

引用:如果係B6就會介意,聽講B6中產幼稚園小學成

原帖由 Jnam 於 14-08-16 發表
如果係B6就會介意,聽講B6中產幼稚園小學成班先得一個女仔,個女仔俾老公調咗去隔離班D阿媽好似想殺人咁

...
個個恨生仔,都唔理大個點娶老婆

同熱愛這片土地,大家刻骨銘記,愁或喜,生或死,也是香港地
同熱愛這片土地,大家一句到尾,由自己,生與死,也在香港地

子爵府

回覆:有女媽咪...你地介意嗎?

講下笑啫

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我女從未試過,不過細個街市D人以為佢係仔.

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

引用:我呀媽相反,由細到大係咁將我許配俾人做新

原帖由 beiette 於 14-08-16 發表
我呀媽相反,由細到大係咁將我許配俾人做新抱仔,差唔多成條街市既檔主既仔都係我未來老公:badfee ...
我媽都係,勁憎,只不過為左買餸拎jetso

同熱愛這片土地,大家刻骨銘記,愁或喜,生或死,也是香港地
同熱愛這片土地,大家一句到尾,由自己,生與死,也在香港地

伯爵府

講下笑啫

珍珠宮

我見過有個好得意的女仔,我都有了個妹妹仔,叫佢做我仔仔老婆啦…我覺得無乜問題,都係因為你的囡囡得人鐘意姐。所以未必要唔開心囉…

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

我細個都係咁,好憎,我都唔會俾個女陪佢癲

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

間接讚你女兒係可人兒,何必動氣...如果相反話担心你女兒嫁唔出咁又點?

放鬆d啦!

伯爵府

畀面勳章

唔介意,人地鍾意我個女比面先咁講啫,唔通真係結婚咩

侯爵府

hashtag影視迷勳章

當佢講笑

老餅會員上科林只求開心!

伯爵府

引用:我見過有個好得意的女仔,我都有了個妹妹仔

原帖由 mln 於 14-08-16 發表
我見過有個好得意的女仔,我都有了個妹妹仔,叫佢做我仔仔老婆啦…我覺得無乜問題,都係因為你的囡囡得人鐘 ...
我個舊同事見到我仔,成日講笑話介紹個孫女俾佢識。我又冇野喔,小朋友唔精靈趣致,冇人有興趣開呢d玩笑啦!

大宅

冇所謂既佢鐘意你個女先咁講jei, 反正大個左都係佢地自己選伴侶ga la

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:身邊有D人,好鍾意見到你個女,就話做我新

原帖由 BBLOVEMAMA 於 14-08-16 發表
身邊有D人,好鍾意見到你個女,就話做我新抱拉,又幾個人攞你個女便宜,又話嫁比我個仔!上次有個同事,把 ...
講下笑啫
我細個都試過

男爵府

唔介意,證明我個囡可愛啫

禁止訪問

珍珠宮

成日都話對親家

講笑咋嗎,我好開心,証明囡可愛

公爵府

我冇小朋友,但我自己細個時阿爸有個朋友好鍾意叫我心抱仔,話我同佢個仔係金童玉女,發佢個瘟!我當時5、6歲左右已懂性,我超級反感,我同阿媽反映佢仲鬧我,話人哋講笑!

呢個笑話由我5、6歲講到大學畢業都未完,搞到我勁憎阿爸個朋友!

珍珠宮

原帖由 BBLOVEMAMA 於 14-08-16 發表
身邊有D人,好鍾意見到你個女,就話做我新抱拉,又幾個人攞你個女便宜,又話嫁比我個仔!上次有個同事,把 ...
好明顯玩下姐,relax

水晶宮

講下笑洗乜嬲呀

我好百搭o架! 煲魚,煲牛,煲瘦肉,煲甘荀乜都得!!

首頁
12345...12

尾頁

跳至