懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我仲末收到call 呀 ?你地呢?

大宅

回覆:會展 100元3d相打黎約時間未?

我都無收到電話,但朋友早一兩星期已經收到電話,琴日打左去問,話好full。已經排到9月23先有得照到時都3十幾週了

男爵府

回覆 cheungkapo1217 的帖子

吓。。。。

別墅

回覆:cheungkapo1217 的帖子

我早一兩個星期已經收到電話,但已經話要等到十月先有期。所以你話九月尾就有期算早喇… 十月我到時都三十幾週,但姑娘話無問題。不過自己諗都係一百蚊就算喇!!

大宅

係呀,一百蚊唔要求得咁多。當臨出黎見下bb開心下

大宅

收到call丫9月頭照,但個陣已經37週了

別墅

前兩星期收到,9月30先有得照,但到時32週了

別墅

收到啦,九月頭去,到時已經三十七週lu

男爵府

食得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 分享愛 貓狗褓姆

上星期收到CALL. 話排到十月, 到時都30幾周..
又硬性規定只有尖沙咀可以照. 但單張寫左有3個地點
都唔知係咪集人係尖沙咀照之後SELL野?

別墅

我上星期都收到call啦。。去到十月尾先有得照。。到時丫b已三十幾週啦。。

男爵府

係囉,會唔會sell嘢

大宅

我上2星期已經收到電話喇~約咗9月27照~
到時都33week lu....

大宅

引用:係囉,會唔會sell嘢

原帖由 BRITTANY1 於 14-08-20 發表
係囉,會唔會sell嘢
佢打黎叫我朋友早半個鐘上去,應該會sell了

男爵府

食得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 分享愛 貓狗褓姆

有冇JM照左喇?

禁止訪問

大宅

回覆:mango1025 的帖子

真係好濛下喎,平時產檢都清過佢

大宅

引用:我今日37w,頭先去影左,濛到咁。。真係唔

原帖由 mango1025 於 14-09-02 發表
我今日37w,頭先去影左,濛到咁。。真係唔該哂。。

佢仲要話係我唔識睇姐,好清晰呀!
唉,我上星期六上左去照,仲諗住可以早d見下bb個樣,點知勁失望囉,我完全分唔到眼耳口鼻既位置,平時產檢醫生部機仲清過佢呀,佢最後照完叫你出去坐陣,點知sell打針plan,不過我冇join

禁止訪問

回覆:Suet_Yi 的帖子

別墅

回覆:mango1025 的帖子

你都算好~ 隱約都見到眼耳口鼻, 我果張直頭係一幅唔知乜嘢嚟~~~ 不過佢無sell我嘢~ 淨係講咗一句參考下佢哋嘅打針plan咁大把~ 我照果陣37w了~

f_e  =o=完全睇唔到  發表於 14-9-4 00:24
Susanna8876  咩來㗎  發表於 14-9-3 21:10

男爵府

唉。。。影到咁又sell人。。。都唔想去

首頁

尾頁

跳至