•    29oC 83 %

嬰幼兒產品用家評台
王國商店facebook專頁
王國facebook
義工

搜索
親子王國 首頁 自由講場 你地搵開邊個算命占卦?
go

你地搵開邊個算命占卦?

複式洋房

我有事想搵人睇下,有冇人睇過下列既師傅?準唔準? 又或者你地有冇睇開既可以介紹?

1. 土瓜灣何廣善
2. 大圍蔣文正
3. 大圍紫林居士
4. 大埔雲姨
5. 黃大仙巨叔個仔
6. 郭伯碩
7. 荃灣馮小姐

THANKS
王國熱話
怎樣先可以令女女打少啲機?
俾工人湊既後果
29個月大囡怕生保,尤其怕異性
小朋友大脾氣,可以點教 Part III

大宅

原文章由 asyura 於 08-1-11 12:25 發表
我有事想搵人睇下,有冇人睇過下列既師傅?準唔準? 又或者你地有冇睇開既可以介紹?

1. 土瓜灣何廣善
2. 大圍蔣文正
3. 大圍紫林居士
4. 大埔雲姨
5. 黃大仙巨叔個仔
6. 郭伯碩
7. 荃灣馮小姐

THANKS ...

1. 土瓜灣何廣善~我和同事都睇過~幾準~
寛恕別人等同善待自己~
憎恨別人等同虐待自己~

複式洋房

thx a961115

請問仲有冇人睇過何師傅、其他師傅或者有其他介紹呀?

大宅

我不嬲都揾開一個師傅,有興趣PM我

大宅

原文章由 a961115 於 08-1-11 12:38 發表

1. 土瓜灣何廣善~我和同事都睇過~幾準~

都幾準 , 但每次講流年要年年去 .

7. 荃灣馮小姐 ~ 佢話姐姐你屋企什麼什麼 都係唔好啦.

[ 本文章最後由 boscolau 於 08-1-12 03:03 編輯 ]

伯爵府

原文章由 boscolau 於 08-1-12 02:57 發表

都幾準 , 但每次講流年要年年去 .

7. 荃灣馮小姐 ~ 佢話姐姐你屋企什麼什麼 都係唔好啦.

咁何生聯絡電話, 及收多少呢! 馮小姐係咪次次都講負面野呢

珍珠宮

好媽媽勳章

我想想知何先電話和收多少喎

大宅

原文章由 asyura 於 08-1-11 12:25 發表

1. 土瓜灣何廣善
2. 大圍蔣文正
3. 大圍紫林居士
4. 大埔雲姨
5. 黃大仙巨叔個仔
6. 郭伯碩
7. 荃灣馮小姐

THANKS ...

黃大仙巨叔個仔
, anyone knows how to contact him? and how much?
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

大宅

原文章由 Pulmma 於 08-1-12 12:08 發表
我想想知何先電話和收多少喎

上年睇流年如無記錯-------200蚊
寛恕別人等同善待自己~
憎恨別人等同虐待自己~

伯爵府

原文章由 a961115 於 08-1-14 08:54 發表

何生睇咩係強項呢, 家宅姻緣得唔得呢

大宅

i want to know the contact as well pls pm me and their price

子爵府

畀面勳章

原文章由 a961115 於 08-1-14 08:54 發表

何生睇家宅姻緣得唔得架?
是否睇咩都一律200蚊?

伯爵府

1. 土瓜灣何廣善
2. 大圍蔣文正
3. 大圍紫林居士
4. 大埔雲姨
5. 黃大仙巨叔個仔
6. 郭伯碩
7. 荃灣馮小姐

THANKS ...

以上七位居仕聯絡辦法, 同那一個強家宅, 姻緣呢!

我間屋係租返黎試過聽到男人聲, 係電視位但好確定關了電視, 又試過發夢有人叫我小心, 問過廟街D居仕叫我唔使驚, 係D舊朋友黎睇我喎, 我都無相識的朋友過左身, 好想找個居仕詳細問下,

有次煮緊下午茶約2點, 電視没有開冇聲,我背著電視, 突然好大感覺有人望住我, 我好驚呀! 係個家野的話, 佢米好大工力正午2點喎, 我無錢再搬La

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

我搵過佢擇日子結婚, 佢揀嘅日子OK, 不過佢揀嘅出門入門時辰唔係最好, 我後來搵咗另外一個師傅幫我擇過時辰

原文章由 SaBB 於 08-1-13 12:23 發表

黃大仙巨叔個仔
, anyone knows how to contact him? and how much?

大宅

我識嗰個師父最叻幫人批命,都好準,我都介紹咗好多friend比佢, 但我覺得如果聽到啲唔好嘢又好介懷好上心嘅人,就唔好揾佢啦,(依啲話我成曰都同揾佢之前嘅friend講嘅) 命運嘅嘢,你信,但己經係事實唔可以改變啦。唔信咪當聽故事囉,做人最緊要開心

伯爵府

熱血勳章

我結婚擇日 & 改呀仔名都係搵黃大仙巨叔架
記得2000年搵巨叔幫仔仔改名時, 佢嗰仔問我哋想搵佢定巨叔, 雖然佢同我哋講話佢會改d時尚d既bb名, 但我最終揀咗巨叔幫仔仔改名

大宅

依兩曰收到好的bkmami PM問我cFU啲嘢,例如有幾準?貴唔貴?等等,好似好有興趣咁喎...於是我就唸乜咁多人對自己將來咁有興趣 咁你哋係想知啲好嘢定唔好嘢呢?依家係開心定唔開心呢?如果依家開心但聽到啲唔開心嘢會點呢?如唔開心又聽到啲更唔開心嘅嘢又會點呢?我唔係想大家唔開心,只係想比心理準備大家。
好啦..真係唔好意思講咗一啲好似好{重}嘅嘢... 依講返一件有闕關我個friend同cFu嘅開心嘢比大家知呀:loveliness: 佢之前係幫我嗰friend睇嘅,原先嗰friend好慘架,識啲bf一係對佢唔好一係佢啲錢,工作又唔順利,唸住自己開舖又做得唔係咁好,佢唸住係第二度開就搵Cf問邊度好囉,跟住Cfu同佢批命,話佢セ嘢大運末到咁,叫佢等多一排先。之後,佢講咗大慨嘅時間。到咗嗰段時間我個friend再搵佢,搵鋪睇風水,勁驚呀,個friend搵個間鋪係一問小小商場,人流小到 因租平, 但cfu話叫佢放心,間鋪風水ok同佢大運到仲會行二十幾年呀!依家我嗰friend己經有3間鋪,有兩間仲要係caseway bay同apm,啱啱結咗婚,佢依家所有嘢都係搵cfu問。
唔知幫唔幫到大家呢

子爵府

原文章由 hokabb 於 08-1-16 14:04 發表
依兩曰收到好的bkmami PM問我cFU啲嘢,例如有幾準?貴唔貴?等等,好似好有興趣咁喎...於是我就唸乜咁多人對自己將來咁有興趣 咁你哋係想知啲好嘢定唔好嘢呢?依家係開心定唔開心呢?如果依家開心但聽到啲唔開心嘢會點 ...

Dear hokabb,

Please pm me, too :
Thanks.
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 8-) ようこそ!ご覧で下さい!澤銘寶寶 よろしくお願いします! :-D

大宅

Dear hokabb,

I also want to know. Please pm details to me.
Thanks.

大宅

好多bkmami都PM我(真係好多 今曰覆咗好多PM),問我c fu嘅嘢,我好似做咗佢代言人咁呀,(我想問佢收返$,常廣告費 )(我係用手寫板,所以好慢 sorry )當然幫到大家我一定幫 不過我只可提供佢嘅電話同我知嘅嘢,至於其他好詳細嘅事你哋不如直接call佢啦:D
PS:我今曰寫咗好多字呀