懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:想統計下有幾多媽媽會買多功能餐椅

用緊aprica 680

男爵府

畀面勳章

買左combi 1800蚊

大宅

有呀。用aprica 的,朋友給的,好新淨,基本上吾駛買全新,因為bb好快吾會用的,無謂浪費金錢!

別墅

有無媽咪買咗aprica既餐椅可以up張相上黎睇下?

大宅

經過咁多位mama gei comment 同自己落場睇過,今日買左aprica 625 la! 安排左送貨未有相,search jor 張俾大家參考!

大宅

引用:經過咁多位mama gei comment 同自己落場睇

原帖由 awifetobe 於 14-08-31 發表
經過咁多位mama gei comment 同自己落場睇過,今日買左aprica 625 la! 安排左送貨未有相,search jor 張俾 ...
請問你買左幾錢呀?

大宅

引用:Quote:原帖由+awifetobe+於+14-08-31+發表

原帖由 shting 於 14-09-01 發表
請問你買左幾錢呀?
原價3390 有9折加2個95折。之後再搭d野夠3000再減200!!
可以話係2553左右淨係張餐椅!!希望有用啦!其實最平個張都係1600-1700左右。

複式洋房

有親戚俾我,combi, 覺得幾好用。

呢張放客廳,宜家就快兩個月,日頭訓廳,玩,換片,都幾方便,夜晚先入房訓BB床,

如果冇呢架車,日頭都唔知放佢去邊

複式洋房

我都買左combi 藍色

禁止訪問

大宅

買左,好好用,細個當床,而家做餐枱👍

大宅

1. Combi Roanju LY Highchair (網上全新行貨$3383包送貨)
2. Aprica Nemyu ST569 (護協$1714+$70運費)
3. Aprica Baby swing 625 (未知幾錢)

以上三款我仲諗緊買邊隻好....有無媽媽可以俾D意見...

大宅

引用:1.+Combi+Roanju+LY+Highchair+(網上全新行

原帖由 salty_peko 於 14-09-02 發表
1. Combi Roanju LY Highchair (網上全新行貨$3383包送貨)
2. Aprica Nemyu ST569 (護協$1714+$70運費)
3. ...
我覺得買4個look都可以轉既方便好多,因為床仔唔同bb車,唔一定會係後面推佢,有時地方食拉來拉去方便d, 所以我揀左aprica 625.

大宅

引用:Quote:原帖由+salty_peko+於+14-09-02+發表

原帖由 awifetobe 於 14-09-02 發表
我覺得買4個look都可以轉既方便好多,因為床仔唔同bb車,唔一定會係後面推佢,有時地方食拉來拉去方便d, 所 ...
地方細**

伯爵府

有買,用到而家兩歲半,我仔開始食糊仔先買,但我唔會俾佢遙,貪佢椅背可以調節,因為我仔早產成十個月先坐得穩,所以買呢張。

大宅

awifetobe 發表於 14-9-2 14:00
我覺得買4個look都可以轉既方便好多,因為床仔唔同bb車,唔一定會係後面推佢,有時地方食拉來拉去方便d, 所 ...
LEE幾隻款唔係都係4個LOOK都可以轉架咩?

大宅

引用:Quote:awifetobe+發表於+14-9-2+14:00+我覺

原帖由 salty_peko 於 14-09-02 發表
LEE幾隻款唔係都係4個LOOK都可以轉架咩?
你要check 呀,我記得combi 要$4000個部先得,好多都係貴d既款先有。我指係360度轉,通常係後look只可前後,靠前面改變方向

大宅

好有用!但初生我唔會搖佢,早上同下午我比佢係餐椅訓,晚上先入房訓床仔。

男爵府

好媽媽勳章

其實Aprica好d定combi好d?

大宅

我都係用2手aprica 610

首頁

尾頁

跳至