自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Nino 發表於 14-8-29 16:20
非常同意文責自負。
網絡世界咩人都有,就算你只寫正面既野,開心既事,都可以好多人 ...

好多人俾短視小利沖薰頭腦,成日孤芳自賞,好易迷失,
初初不少Bloggers都係真心分享,慢慢有咗江湖地位,有商品贊助有試用,
又有所謂VIP活動新產品,有更多比較紅嘅有稿費有邀稿,
真金白銀,於是食店被吹到天上有地下無,你慕名去食就中伏啦,
D美容產品講到神仙水咁又如何,真係咁得人地仲駛日日賣廣告?
又有好多相片PS過、移花接木過,真相係點,永遠只有自己知,
總之任何嘢都要自己考慮清楚,唔好盡信一個39547人講嘅說話,
李X聯都成日講靠得住,睇住佢本人煮完食完無事至講啦。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

水晶宮

畀面勳章

keep talking big boss B for a week , but i still dont know/ dont want to know who he/she was................one fun

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆:老老實實,大佬B今次真係。。。

唔知乜水

男爵府

佢摺咗個fanspage,無花生食喇

侯爵府

我聽講高登果邊有人以前可能因為仲係妹妹仔
當佢神咁拜
聽佢講去買某啲product之後爛面
所以就轉而極度仇視佢嘞

侯爵府

hashtag影視迷勳章

no offense, 女仔人家要潔身自愛

老餅會員上科林只求開心!

男爵府

引用:佢份人好精叻架,明明係自己冇禮貌又成日扮

原帖由 小小葉 於 14-08-30 發表
佢份人好精叻架,明明係自己冇禮貌又成日扮有個性真性情,仲成日小小事就公審啲妹妹仔fans話人地冇人禮貌, ...
我都睇過我不甩嬲唔睇呢d推介,因為自己用開雪花秀,效果都好好!
係有次,我fb有朋友like咪睇睇囉!
有人問佢推介個款產品幾錢,個個人只係講:how much?
大佬b就話人無禮貌,仲自己作個比喻故仔話個個人,無禮貌,公審人地!
如果大佬b可憐,我更加覺得個個人無辜!
都係個句出泥行預左要還,昨日因,今日果。

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 mimorjai 於 14-08-29 發表本

男爵府

(利申: 我唔係fans亦好少好少睇佢既野....)

我都認同樓主你....
一個人係高峰時.....新婚有事業時~比人爆十年前既野出黎....
爆出黎果個人我覺得都好毒...

就算佢平時幫人sale 乜野衰乜野都好....係咪有必要拎呢啲過去黎講呢??
十五歲時曳過就代表今時今日佢都係咁?呢啲人又知佢無為佢既少年輕狂難過?
廿幾歲有自己既事業實在得來不易...佢都有值得人欣賞既地方!

佢既野..鐘意咪睇..唔鐘意咪唔睇..
鐘意用咪買...唔鐘意用咪唔買..
反而而家仲有幾多個bloger 仲會有"開心share"呢樣野吖...
信果過自己都諗下啦....

話人地乜乜乜果啲...點解講到自己成世無做過錯事咁..係到做判官....
平時話佢乜都好啦但我覺得今次真係過左火囉!

平時咁多道德判官...點解今次無人企出黎講?
根本整整下唔係爆料咁簡單..係轉化為網路欺凌!

複式洋房

我買過佢隻藏人啦,用左幾日出哂紅粒
我到衣家就冇再用過成支放係到
仲有佢隻girlee粉底,我已經買最淺個隻色查落去仲係黑妹咁 試左一次上面 未出街就去落妝,焗到不得了 成盒丟左
佢個隻5色遮霞,用完搞到我個個粒出哂位,又勁快乾勁難推,一次丟左
個蝸牛面膜,冇發生咩事既但冇料到
每日用用左成個月都冇見效
曾經我都好buy佢,但試完佢d產品洗左二千銀係佢到我當比左乞衣
之後我就冇再信佢

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 sumlam 於 14-08-30 發表其實

原帖由 Nino 於 14-08-30 發表
純問題:
依家D廣告美容產品,洗頭水,美容公司搵代言....你知D廣告吹到幾大,係咪犯法?D明星代言新產品冇 ...
犯法講証據,不是一句吹到幾大,如果你覺得失實,歡迎好似高登仔咁,去報海關。

akina888  要報既高登自然會去報  發表於 14-8-30 12:37
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

男爵府

畀面勳章

冇辦法令自己唔憎佢, 以前仲係學生睇佢啲video學化妝護膚。
根本自己係白紙一張, 佢個真心推介又話仲左幾多支回購幾多次, 呃左學生妹好多錢, 仲要用到爛面, 詢問佢又話人地冇禮貌又話人地冇判斷先買,係自己攞黎

如果佢唔係呃過我地都會同情佢

男爵府

畀面勳章

小小葉 發表於 14-8-30 11:20
佢份人好精叻架,明明係自己冇禮貌又成日扮有個性真性情,仲成日小小事就公審啲妹妹仔fans話人地冇人禮貌, ...
其實好難相信佢當時咁既樣會有人同佢ONS (而家都唔多好樣)
而且佢又冇身材,上次睇佢一段有關矯形BRA既片,
佢著左PUSH UP BRA都離罩

kcxoxo  免費野要求唔可以太高   發表於 14-8-30 13:43

男爵府

唔識!

我是一隻大草蚊

複式洋房

而家係fb 揾唔到佢!你地揾唔揾到?

小小葉  佢close左fb,係唔會搵   發表於 14-8-30 12:50

男爵府

自己其身不正(又濫交,落仔,one night stand)

有好多妹妺仔當佢偶像咁拜

如果你個女當佢係偶像,咁點算?

佢可能同你講,我偶像都係咁樣出去玩la

佢一日唔出黎認錯,咪洗指意出番黎

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

引用:好似話釘哥有離婚念頭

原帖由 一世做兵 於 14-08-30 發表
好似話釘哥有離婚念頭
咁先係男子漢!是問世間上有邊個男人會容忍老婆結婚前2個月仲出去勾佬得架

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:岩岩7月先結完婚就比人起底,摷晒D上世紀既

首頁

尾頁

跳至