用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

烹飪錦囊 今日: 338|主題: 91911

go 木薯粉在哪裏買到?

大宅

國民生產總值:2517

我都想做芝士波波比亞仔食. 請問木薯粉在哪裏買到? 我 去雜貨店問, 只有蕃薯粉, 係咪一樣架??

王國熱話
為報名幼虚報職業
一家唔知一家事,隔離屋好多事
失婚Amanda 變夏蕙bb
曾讀女校的jm請入來傾下
:lol: :wave:

男爵府

國民生產總值:5969

原文章由 yikyubb 於 08-1-29 10:15 PM 發表
我都想做芝士波波比亞仔食. 請問木薯粉在哪裏買到? 我 去雜貨店問, 只有蕃薯粉, 係咪一樣架??
超市有!

知足常樂     平凡是福 

大宅

國民生產總值:3946

原文章由 yikyubb 於 08-1-29 22:15 發表

即超市有售的泰式生粉
(\~~/)      (\~~/)
(~'.'~)      ( *;* )
(_ (    )~o (_ (__)~o

男爵府

國民生產總值:9084

我都係用lee隻
响百佳買

男爵府

國民生產總值:5632

泰國or印尼舖頭都有, 仲平d添.

男爵府

國民生產總值:5832

原文章由 yikyubb 於 08-1-29 22:15 發表

唔同,两樣嘢來
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎