興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

買左個KONG同花生酱,可惜我隻狗不喜歡個醬d味道,而家塞狗糧入去比佢玩。果支醬開左個幾月好浪費,有無狗狗好喜歡吃呢?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:買左個KONG同花生酱,可惜我隻狗不喜歡個醬

原帖由 DayBaby 於 14-10-14 發表
買左個KONG同花生酱,可惜我隻狗不喜歡個醬d味道,而家塞狗糧入去比佢玩。果支醬開左個幾月好浪費,有無狗 ...
你同我一樣中招,我俾左我妹隻哥基,佢係食物焚化爐

別墅

回覆:DayBaby 的帖子

甘你隻狗狗會點樣食 kong 入面既餅乾架??

事關屋企隻衰野會起勢掉個kong ,務求掉碎入面嘅餅乾

你地果d 狗狗會點架??

複式洋房

引用:甘你隻狗狗會點樣食 kong 入面既餅乾架

原帖由 kINGSTON_BB 於 14-10-15 發表
甘你隻狗狗會點樣食 kong 入面既餅乾架??

事關屋企隻衰野會起勢掉個kong ,務求掉碎入面嘅餅乾
我會放狗糧入去,再加水横放浸到d糧發大塞住裏面,之後佢就要又lam又拋咁整d糧出來食

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:有無狗狗鐘意食KONG花生醬?

我隻係直頭無反應。反而我隻兔識玩

別墅

回覆:Charlotte_mom 的帖子

你個隻係咩狗狗黎架??會唔會係太硬玩唔到??

大宅

1. 狗狗要對裡面既食物有興趣
2. 要比狗狗自己成功過得到裡面既食物

有啲狗狗好懶, 唔會挑戰新事物...
其實亦有機會係狗主寵壞咗狗狗, 令狗狗習慣咗不勞而獲~

王國長老

其實亦有機會係狗主寵壞咗狗狗, 令狗狗習慣咗不勞而獲~
咁我隻懶狗一定係呢款

複式洋房

引用:你個隻係咩狗狗黎架

原帖由 kINGSTON_BB 於 14-10-15 發表
你個隻係咩狗狗黎架??會唔會係太硬玩唔到??
有野食無理由無反應喎

子爵府

hashtag影視迷勳章

回覆 DayBaby 的帖子

狗狗好LIKE喎,不過貴所以唔買

複式洋房

引用:回覆 DayBaby 的帖子狗狗好LIKE喎,不過貴所

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

首頁

尾頁

跳至