自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

引用:細個時會呀,連續劇咁,醒完再瞓個劇情會繼

禁止訪問

引用:我晚晚都發夢,除非個晚唔舒服食咗藥

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 Jocelyn河馬 於 14-10-24 發

禁止訪問

引用:我都係,仲成日去番同一個地方添!

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Jocelyn河馬 發表於 14-10-25 03:01
我就好多夢入面識得飛,係高空飛,感覺好正,但醒返之後覺得係夢,唔得飛,感覺好失落

...
我好多年前就會發識飛既夢,不過成日飛下跌下咁。。。。

禁止訪問

引用:Quote:Jocelyn河馬 發表於 14-10-25 03:01

男爵府

睛靈勳章

回覆:日日發夢

我都係...
有d夢直頭可以攞去拍電影....
試過坐o係度恰著左, 發左好長既夢, 點知醒左問c6我訓左幾耐, 佢話五分鐘倒.....

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

禾刀械,晚晚發夢,多姿多彩

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我有幾晚發夢,夢到阿媽同我講佢有孕,心諗未玩啦,孫都有啦,好彩咁岩鬧鐘響,醒了,然後話返比老公同阿哥佢地知,笑到收唔到聲,話阿媽老x生珠

男爵府

試過發夢,有理智咁,好驚之後就醒左下,諗住再瞓唔會再發,點知幾分鐘後一瞓就續夢,前前後後做呢個動作三次,第四次醒,我直頭唔瞓到政光就冇事了

本人因為之前個帳戶唔記得左個密碼,所以再開一個新帳戶,請多多指教^^~

伯爵府

睇中醫啦,多夢喺唔好的

男爵府

我lee 幾年都係咁。。。 訓完好似無訓過

男爵府

引用:Quote:原帖由 vassicasuki 於 14-10-25 發

原帖由 Jocelyn河馬 於 14-10-25 發表
食咗藥唔會發夢?唔發夢係點架?
個腦就好似熄哂燈黑哂直至起身

公爵府

hashtag影視迷勳章 趣教勳章 畀面勳章

sinyeechu 發表於 14-10-24 18:02
我,其實咁樣我覺得等於冇訓過
完全身同感受,呢兩日頸傷已經瞓得差,今朝先發夢喊醒。。

大宅

Jocelyn河馬 發表於 14-10-24 19:07
你勁,我訓覺好安靜,無咁多動作,但細個果時訓覺,覺得內急,發夢去咗廁所,結果床俾我瀨濕曬 ...
我都試過,不過好彩起得切身,即刻標去洗手間~

大宅

S_family 發表於 14-10-24 19:21
你同我一樣wo
我仲會發口夢先講粗口鬧c6
咁你C6有冇回敬番你?!

禁止訪問

引用:Quote:Jocelyn河馬 發表於 14-10-24 19:07

禁止訪問

引用:我有幾晚發夢,夢到阿媽同我講佢有孕,心諗未

禁止訪問

引用:我都係...有d夢直頭可以攞去拍電影....試過

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:Jocelyn河馬 的帖子

首頁

尾頁

跳至