自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

kicoting115 發表於 14-10-26 00:20
咁請問我同各位jm講我陀仔仔7個月既時候入左院一晚,佢啊哥同我老公講冇事既,由我係醫院休息唔好探我,怕 ...
咁所以你認為今次係老公應該同佢大哥講聲"冇事既, 由佢喺醫院唔好探佢" 然後就返屋企攬住你攬住仔仔?

呢D可唔可以叫做"報復心態"呀?

Dearkk  小器又唔想認,唉   發表於 14-10-26 11:34
laiyuen  咪就係小器囉!   發表於 14-10-26 00:30

侯爵府

牛年勳章 我的育兒心得勳章

引用:樓主既然無嬲就唔好再諗了,我個人覺得你大

原帖由 ccsai 於 14-10-26 發表
樓主既然無嬲就唔好再諗了,我個人覺得你大伯需要佢細佬即你老公支持,你老公呢刻都需要你支持。至於唔太清 ...

男爵府

回覆:是我小氣嗎?

ok記然咁多位都認為我小氣咁我承認,亦都唔想講咁多

seaheart88  只想聽啱聽說話   發表於 14-10-26 01:37

琥珀宮

sasa@uk 發表於 14-10-26 00:25
你開主題完全無講過呢d 積怨, 比人challenge 你先講呢d, 真奇怪
同意, 樓主真係好奇怪

珍珠宮

環保接龍勳章

引用:之到我生仔個日亦都係因為佢同左我老公去打

原帖由 kicoting115 於 14-10-26 發表
之到我生仔個日亦都係因為佢同左我老公去打桌球,所以我就生既時候打俾佢都冇聽,到佢黎到醫院我已經生左上 ...
咁唔係小氣,係記仇

大家好,我是子悠~~

公爵府

之到我生仔個日亦都係因為佢同左我老公去打桌球,所以我就生既時候打俾佢都冇聽,到佢黎到醫院我已經生左上 ...
咁呢個係你老公問題,佢應知老婆就生得就留意電話,關佢呀哥咩事呢?

同埋如果你宜家唔係嬲,又駛咩出post問人你係咪小氣?

蘿絲頭  對  發表於 14-10-26 13:00
cffw  Oh yes  發表於 14-10-26 04:58
vassicasuki  認同  發表於 14-10-26 01:12
肥芝  對  發表於 14-10-26 00:35

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

點解會講同你呢件事冇關係的野呢?

monpetitbebe  心照啦, 哈哈  發表於 14-10-26 07:47

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:kicoting115 的帖子

你真係好記仇

琥珀宮

魔怪媽媽 發表於 14-10-26 00:29
點解會講同你呢件事冇關係的野呢?
因為冇人撐佢, 見勢色唔對咪轉移視線囉

大宅

咁我覺得大伯經過今次之後,會體會到老婆有事入院嘅心情,相信之後會處理得更好。
唔好因為你上兩次入院老公唔陪你而心生仇恨,怨怨相報可時了!?

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章

睇到我呀……

大宅

妳仲細咩!而家親哥哥有事細佬去支持下都有問題咩?又吾係去幾日先返?究竟係仔仔想揾爸爸,還是妳小氣吾想老公陪住個哥呀?就算當初妳有事入醫院,大伯講一句妳老公就真係會吾睇妳咩?妳老公咁大個人佢冇思想?

公爵府

引用:Quote:原帖由 lailaiha 於 14-10-26 發表我

原帖由 babyhoi 於 14-10-26 發表
Agree
大吉利是倒轉係我有事,
我會想個老公陪我,
照你嘅邏輯,人哋個老婆有事陪唔到佢喎,兄弟就佢自己第一個朋友,搵阿哥開解下都唔得?

大宅

引用:我老公都話唔方便同仔仔傾,驚自己啊哥唔開

原帖由 kicoting115 於 14-10-25 發表
我老公都話唔方便同仔仔傾,驚自己啊哥唔開心! 我想講唔只啊哥有太太,你都有架!你知唔知你出左去,個仔幾 ...
又唔係日日係咁……

翡翠宮

回覆:vivibabyvivi 的帖子

咁咪就係小器同記仇囉

男爵府

哦,咁一句講到尾都係樓主唔妥個大佬先會有咁嘅反應啫!都明嘅,睇之前嘅恩怨個大佬都係衰架喇咁教個細佬對老婆,但其實樓主個c6自己都有問題啦,咁聽大佬話自己無主見嘅!

伯爵府

人地可能無左個仔。 唔通仲仔前仔後tum佢訓?!攞境定贈慶?! 咁少事阿媽都唔識危機應變?! 咁平時c6返工個仔發顛搵爸爸點算?!

我諗你一路都好順利, 唔知道作小産果種擔心同心痛。。。。

禁止訪問

公爵府

哦...明晒!咁擺明你小氣又記仇啦,之但係一單還一單。

首頁
23456...8

尾頁

跳至