親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

係ok ar,我今年7月帶2歲囝囝住,佢好開心!又乾淨

珍珠宮

system 發表於 14-11-9 18:06
咁我攪錯咗我重以為係同一間……我想問咁多位媽咪其實双連館果間ok ma,係咪西門町果間先好架

...
雙連館我未住過啊~ 不過你可以SEND EMAIL去問下你既旅行日期西門仲有冇房, 有時佢會留返1,2間的~(我上次暑假去8日, 中間差1日斷開左訂唔到, SEND EMAIL問左佢原來有留起D房, 拿拿聲叫佢開放, 立即及住佢官網落單~)

我諗比較多人訂西門館係因為方便D姐~ 佢2間應該質素差不多~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

cherrry 發表於 14-11-3 09:29
VIA啲房會唔會好細??
都唔會, 我住探索居1大床, 放完床都仲夠位放BB床, BB床旁邊仲夠位平放2個喼落地下~(不過由於佢呢幢大廈有少少唔係正長方形, 有少少似梯形, 所以有D房大D, 有D房細D, 我2次都住大D既房, 但細既房都夠放到BB床, 係未必能夠平放到2個喼)

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:system 發表於 14-11-9 18:06 咁我攪

原帖由 小寶貝兒 於 14-11-10 發表
雙連館我未住過啊~ 不過你可以SEND EMAIL去問下你既旅行日期西門仲有冇房, 有時佢會留返1,2間的~(我上次暑 ...
以為我book咗果間係西門町添……咁我即刻問下佢地先……唔該晒

珍珠宮

system 發表於 14-11-10 13:31
以為我book咗果間係西門町添……咁我即刻問下佢地先……唔該晒
唔洗客氣~ ^^

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

KSY 發表於 14-11-1 17:51
我都係,揀好哂,準備俾$先話冇,依家訂左丹迪。
請問丹迪係幾點開賣?

子爵府

醒目開學勳章

HappyHappyMa 發表於 14-11-11 16:21
請問丹迪係幾點開賣?
我1號9點咁上下訂架!

別墅

我都準備15, 18, 20入住西門町的丰居, 唔知環境如何

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

KSY 發表於 14-11-11 16:46
我1號9點咁上下訂架!
唔該晒

複式洋房

引用:咁我攪錯咗我重以為係同一間……我想問咁多

原帖由 system 於 14-11-09 發表
咁我攪錯咗我重以為係同一間……我想問咁多位媽咪其實双連館果間ok ma,係咪西門町果間先好架

...
今日剛從台北回港,住丰居(雙連館), 對呢間住宿十分滿意,從雙連捷運站(出口一)右轉一直行5分鐘到~ 附近有銀行食肆,交通都好方便。雖然冇早餐供應,但大堂會有小食,杯麵,飲品供應,任何時間肚餓口痕都唔怕,房間乾淨,職員十分helpful, 推介!!

大宅

BK Milk勳章

回覆:ccA_A 的帖子

乾淨呀,尋日先checkout ,住左3晚,唔錯

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Choy_Sum 發表於 14-11-16 01:44
今日剛從台北回港,住丰居(雙連館), 對呢間住宿十分滿意,從雙連捷運站(出口一)右轉一直行5分鐘到~ 附近有 ...
我之前重驚緊唔係咁好,唔該晒

複式洋房

回覆:system 的帖子

唔駛客氣~~

首頁

尾頁

跳至