親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

跟團还是自由行好点?

大宅

回覆:alex1125 的帖子

两大两小可以住一间房吗?

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 alex1125 的帖子

暫時我見4月5號佢地都係清明節係假期之外,6號同7號佢地都叫平日,所以我訂房佢地都唔係收假日價錢。2大2小要睇你小朋友有幾大個,不過我而家訂房都會訂3-4人房(小朋友一個7歲,一個3歲),訓得無咁迫。

伯爵府

回覆:复活節台湾也是放红假吗?

台灣4月3-6號係假期,暫時見台灣可以book嘅旅店3-4號入住係假期收費,其他日子唔係!

子爵府

台灣好似冇復活節放..我今年四月復活節4日紅日過去,我見佢地都正常返工,銀行都有開,所以我估佢地唔係紅日~~

伯爵府

引用:台灣好似冇復活節放..我今年四月復活節4日

原帖由 happygirl_001- 於 14-11-06 發表
台灣好似冇復活節放..我今年四月復活節4日紅日過去,我見佢地都正常返工,銀行都有開,所以我估佢地唔係紅 ...

明年係清明節連4日假期

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 happygirl_001- 於 14-11-06

原帖由 MrsWong 於 14-11-06 發表
明年係連續4日假期
是明年4日連假,清明,兒童,周六,日

男爵府

想4月6至11日去台北市。請問大家在那裡book Hotel ?

首頁

尾頁

跳至