使用意見

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

http://www.baby-kingdom.com/iframe/snapshot_printNET.html

包括調整相片大小、光暗、對比,以及各式特效!

侯爵府

醒目開學勳章

thank

複式洋房

How to put the picture up?

Can someone tell me how to put the picture up to my file?

洋房

Thanks !

複式洋房

thanks for sharing!

民房

好係幾好用哦!Thanks!

複式洋房

good program, thank you!

別墅

原帖由 BK_EDITOR 於 08-3-19 17:03 發表
http://www.baby-kingdom.com/iframe/snapshot_printNET.html

包括調整相片大小、光暗、對比,以及各式特效!

唔好意思,我打開網址和你個唔1樣係就係printNET.但是英文版,我唔知點下戴. 可唔可以教下點做呀>.<我比較(重)可以的話麻煩細緻Dmouth: 十萬個唔該

別墅

thx

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

請問有冇中文版,thx!
我有2個寶貝女,大女任何牌子既奶粉都飲,細女飲雅培3號,有1仔1女八哥狗。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

呢個網係咪同photobucket一樣功能!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我都想要中文版 THX

大宅

我都係想要中文版呀~~唔該~

首頁

尾頁

跳至