影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

秀秀著住喱件褸, 真係好型喎

ChrisWong    發表於 14-12-23 07:01
[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

在中 oppa 又病啦, 又趕戲, 個樣好累啊, 要休息下啦

珍珠宮

Woo~~~~~~~

Fr唉子唉唉叫
CrTsutaya
‪#‎JYJ‬# 新單曲wake me tonight 1/21發售

ChrisWong    發表於 14-12-23 06:57

珍珠宮

引用:我想問下知不知道韓國機場仲有冇在中bnt個

原帖由 winwin228 於 14-12-22 發表
我想問下知不知道韓國機場仲有冇在中bnt個本書拿呀?謝
未見啊

男爵府

回覆:陸零零貳天地 Part IV

好凍咁……大家冬至快樂呀!今晚同家人開開心心食飯哦!

男爵府

引用:可以去就好啦, 【第七屆世界水論壇官方推

原帖由 miu~miu 於 14-12-22 發表
可以去就好啦,

【第七屆世界水論壇官方推特更】
雖然去唔到,我會自行key 自己上去

miu~miu    發表於 14-12-23 13:39
ChrisWong    發表於 14-12-23 06:58

子爵府

祝大家冬至快樂,圔家團圓

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 miu~miu 於 14-12-22 發表可

原帖由 aho2001 於 14-12-22 發表
雖然去唔到,我會自行key 自己上去
都好喎

男爵府

Park Yuchun featured in “KEJ” Magazine (January 2015 Issue)

日本雜誌一\"KEJ\" 一月號

男爵府

好靚仔哦……佢望住我

miu~miu    發表於 14-12-23 13:39
ChrisWong    發表於 14-12-23 06:58

男爵府

好貴郵費嘅台曆到左

miu~miu    發表於 14-12-23 13:40
aho2001    發表於 14-12-23 13:26
ChrisWong    發表於 14-12-23 06:59

子爵府

引用:好貴郵費嘅台曆到左+

原帖由 lokling75 於 14-12-23 發表
好貴郵費嘅台曆到左
好靚呀

大宅

JYJ Christams Message (未有中字, 大家暫時睇住先)

男爵府

constanceng 發表於 14-12-23 13:08
JYJ Christams Message (未有中字, 大家暫時睇住先)

Jingle bell...Jingle bell.....3 個可愛的傻B Merry Christmas and Happy New Year!!

珍珠宮

constanceng 發表於 14-12-23 13:08

每次睇到佢地架 message 都咁開心

珍珠宮

大家有無睇過死亡筆記套漫畫同電影? 好正架!
秀秀做真係超期待
不過我覺得在中勁似 L

【金俊秀所屬公司,開始製作首個音樂劇…'死亡筆記'】
‪#‎金俊秀‬# 所屬公司,開始製作首個音樂劇…'死亡筆記'。另外,2015年4月在東京劇場首次亮相,5月大阪梅田藝術劇場演出,韓國計劃在夏天的時候開演!

珍珠宮

So Sweet ~~~~~~~~~

天啊!一早的,好大的一顆洋蔥…

【141223 ‪#‎JYJ‬# 官方FB更新】

早上打開窗簾看到好感動!
果然最好的禮物還是粉絲們!
註:沙灘上的日文是JYJだ——いすき(JYJ超——級喜歡)

FrKISS_JYJ

大宅

X\'mas message有中字喇!

http://www.tudou.com/programs/view/MZvzQCNsUOc/

子爵府

引用:So+Sweet+~~~~~~~~~天啊!一早的,好大的一

原帖由 miu~miu 於 14-12-23 發表
So Sweet ~~~~~~~~~
好感動,真係超級愛才會想到

男爵府

昨晚有天和在中姨甥女在褔岡後台合照……佢超級喜歡女孩子哦

首頁

尾頁

跳至