自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

熱血勳章

禁止訪問

熱血勳章

回覆:放底你2014年既傷心事,去迎接2015年

男爵府

14年,媽媽走左...
跟住我已經諗唔到落去...

mimorjai    發表於 14-12-19 00:21

別墅

2014 年工轉了一份又一份又一份,肥膏仍然長存,2014年年頭既願望一個都無實現過

男爵府

2014..我小x了,小天使離開咗我,好傷心。希望小天使會快啲健康咁番嚟我身邊....

mimorjai    發表於 14-12-19 00:21

侯爵府

引用:2014..我小x了,小天使離開咗我,好傷心。

原帖由 BabyFungT 於 14-12-19 發表
2014..我小x了,小天使離開咗我,好傷心。希望小天使會快啲健康咁番嚟我身邊....

...
Add oil

伯爵府

屋企人,男朋友接二連三出事入醫院,呢一刻佢地兩個都係醫院,上半年傷心到癲左,返工做服務業,真真正正對人歡笑背人哭,但我捱過左最黑暗既日子了。下半年開始有轉機,我唔敢希望新一年會好過舊年,因為2014 最後都無比 2013 既好,但我相信跌到無得再低既時候,就係開始升返上黎既日子。

日日都會有段時間好唔開心,但我會同自己講,記住擁有既野,唔好去數失去左既野。我仍然係幸福的。

因為工作關係,我岩岩12月31 日會飛去澳洲,我可以早3 個鐘同呢一年say goodbye, 諗起都有D激動。我要熱烈地去倒數!

最後,今年世界有好多好慘既事發生,以前覺得許願希望世界和平好老土,但我好希望世界真係會和平D,人人平安

公爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

2014傷心事,一世難忘

mimorjai    發表於 14-12-19 00:30

男爵府

升職但無人工加。
8月恨咗好耐嘅小天使喺三個月離我而去

mimorjai    發表於 14-12-19 00:42
mimorjai    發表於 14-12-19 00:42

男爵府

2014年…對我黎講係最難捱最難過既一年…
老公9個月吾起自己身邊,幸好而家已經番左黎,令我更珍惜身邊既人,因為吾知道下一秒會發生咩事……另外擔憂既事係大女未有幼稚園收,希望2015年經過統一註冊後會有位可以讀k1…
相信雨過後會有彩虹,只要捱過難關所有事會順順利利,希望大家2015年會平淡幸福渡過

珍珠宮

好媽媽勳章

我都好傷心,婆婆7月初突然發現心臟血管有嚴重問題,本來我媽、姨諗住排政府心臟科睇,一路排期覆診,政府拖呀拖,當時8月尾見完醫生話10月尾再覆診,我見拖到10月驚等唔切,就建議婆睇私家,私家做曬檢查發現病情非常嚴重,唔敢同婆婆做手術,寫信番政府,政府收到信即刻收入院,10月中肯幫婆婆做手術,醫生一直話幫婆婆做微創支架手術,最後竟然變左開胸大手術,手術後唔夠4小時就走了,婆婆一直以為係微創,小手術,好快會好番,手術前好精靈,行得食的走得,無諗過會手術失敗,我覺得自己推左婆婆一把,好自責,好心痛,點解唔由婆婆排政府,行番原本條路,可能政府仲拖緊症,可能婆婆仲在世

禁止訪問

男爵府

本來2014都好平淡咁過,但今日撞車入院,雖然人無事,但架車total lost, 好唔開心,剛換車兩個月,估唔到…………唉

大宅

2014年,工作唔順利,屋企人健康又唔係咁好,老公公作上遇到阻滯,唯一開心係最親愛嘅家姐結婚,希望在明年,2015會更好

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:我都好傷心,婆婆7月初突然發現心臟血管有

原帖由 susi1024169 於 14-12-19 發表
我都好傷心,婆婆7月初突然發現心臟血管有嚴重問題,本來我媽、姨諗住排政府心臟科睇,一路排期覆診,政府 ...
不要自責,咁樣會好辛苦。我信每個人的路已定,我地只有盡力以為,沒有如果…就…。希望你能節哀順變!

已刪除用户

珍珠宮

引用:C6家變,至今仍未解決,希望大家明白親情最

原帖由 cffw 於 14-12-19 發表
C6家變,至今仍未解決,希望大家明白親情最緊要!
我照到有肝廇,希望明天檢查無事!
有個姨姨癌症走了,希 ...
祝福你!

已刪除用户

引用:本來2014都好平淡咁過,但今日撞車入院,雖

珍珠宮

引用:2014年係我身體反複嘅一年,氣喘行步路都見

原帖由 ng5ek 於 14-12-19 發表
2014年係我身體反複嘅一年,氣喘行步路都見暈,原來嚴重貧血,令我入左3次醫院,輸血輸到醫生話唔死都唔可 ...
你好堅強!祝你願望達成!

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+cffw+於+14-12-19+發表C6家變

首頁

尾頁

跳至