媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 織冷衫(十八)之瘋癲學院

gemini,

係咪日本線?如果係我可以去荃灣幫你睇下.我係毛泠店唔覺有.

男爵府

ForeverFriend,

係呀,mag個囝囝真係好得意架.笑起黎眼眯眯,好迷人架.我都係見過佢一次咋.但係就難以忘記佢既笑容喇!

子爵府

傻妹: 你咁快返到屋企啦???? 我仲係公司呀!

男爵府

我每日都係咁上下時間返到屋企架.趕住返黎睇囡麻.

男爵府

傻妹,

thanks, 隻線係made in ltaly

男爵府

同意傻妹/FOREVER FRIEND,

MAG個囝..我見過一次但我錯過左..我應該要玩抱抱同MEET MEET呀!!!!

MAG,
唔制呀,下次帶埋出黎俾我抱到手酸為止呀!!!

大宅

我件6色男裝,我都係勾條邊仔做扭門,但著咗上身鈕與鈕之間會"wear"開咗(見到裏面件衫),搞咗好耐都未搞掂失敗!

563111 寫道:
SAM: 果件野係我第一件織比老公既溫暖牌黎架, 我係勾條邊仔做扭門架

男爵府

gemini,

我都同你留意下啦.舉手之勞.

vickym,

你咁鐘意bb,點解.....................???????

伯爵府

kiu媽
我現在放埋一面,因為整極都整吾到,都吾知點好,我試過去冷舖問可吾可以比錢教收針,佢地話要比$210,因為學織冷衫要比$210學8堂,如學一堂都係要比$210,因為d冷係佢到買又吾可以去第二到學,真係麻煩啦,現在只好放在一邊.

傻妹
我終於整好部scanner可以scan比你啦,請比多少少時間我.

你契媽以前係吾係開冷舖的,知到邊到有貨取,我都好想係邊到取貨的.
http://hk.myblog.yahoo.com/handmadeson

男爵府

早晨,

傻妹,
鍾意同自己有係唔同架麻..我唸你為人父母就明白呢樣事...唔可以咁草率架麻,有責任係一世呀麻,right?!
該用戶已被刪除

子爵府

Good Morning

子爵府

SAM: 我果件都係咁架, 都冇辦法啦

子爵府

wing: 我都未唔知架, 不過契媽拎貨果度, 唔做零售架

男爵府

vickym, christy & kitty)))))))

我又去睇中醫呀, 話我e+既身體不宜鉈仔呀, 要調理好, 生既bb先健康架。

其實我想話你地知, 你地都要調理好自己身體先, 否則好似我咁, 我個底唔好, 攪到ryan成日都病病病

:-(

男爵府

早呀各位~~

ava,
要小朋友啲嘢都急唔嚟, 最緊要搞好身體。

男爵府

sheeta

我唔係急住要bb呀, 係提下佢地乍 :-P

伯爵府

[size=x-large]Good Morning

洋房

wing,

無問題架.你有時間先搞啦.thank you!

vickym,

呢個責任係一世架.不過係好開心既...

vickym 寫道:
早晨,

傻妹,
鍾意同自己有係唔同架麻..我唸你為人父母就明白呢樣事...唔可以咁草率架麻,有責任係一世呀麻,right?!

子爵府

AVA: 你會唔會生多一個呀?????

首頁

尾頁

跳至