媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 織冷衫(十八)之瘋癲學院

傻妹
係我大意控錯掣,吾關你的事,吾洗吾好意思,我就係好想整比你,如果我怕麻煩我就話整吾到啦,因為我上網好慢,scan或燒碟會比較快d,我還有一個辦法我scan了之後幾頁幾頁噤e-mail比你,會吾會好d呢?(不過都係比較慢的)
http://hk.myblog.yahoo.com/handmadeson

伯爵府

babysamsam 寫道:
可樂:
唔講唔覺,揾哂成本左睇右睇都冇d個pateern嘅圖喎!
嬲嬲地tim,比人扼咗o甘耐tim!

係呀??? 仲諗住哩件幾靚添...
今日563111借左幾本書我呀, 好正好靚架..., 我去人地度scan左一d, 真係好開心呀!

[size=large]THANKS! 563111

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

大宅

得閒就拎上嚟睇下喎!

可樂 寫道:

今日563111借左幾本書我呀, 好正好靚架..., 我去人地度scan左一d, 真係好開心呀!

[size=large]THANKS! 563111

伯爵府

[size=x-large]早晨~~~~~

男爵府

acintl,

好心急睇你既完成品.

acintl 寫道:
傻妹,

就係我媽咪果件d線,好在d線仲要得,因為佢只係咬住d線圍住張茶几跑,攪左好耐終於攪掂晒,依家已經差唔多開前幅既領lu,應該好快完工開第二件 :-P

男爵府

wing,

你真係好人.咁你慢慢整.我pm我個地址俾你啦.真係萬萬個唔該.

wing1206 寫道:
傻妹
係我大意控錯掣,吾關你的事,吾洗吾好意思,我就係好想整比你,如果我怕麻煩我就話整吾到啦,因為我上網好慢,scan或燒碟會比較快d,我還有一個辦法我scan了之後幾頁幾頁噤e-mail比你,會吾會好d呢?(不過都係比較慢的)

男爵府

acintl,

oh...十足卡通片咁呀?! ..攪掂晒未呀?!
acintl 寫道:
傻妹,

就係我媽咪果件d線,好在d線仲要得,因為佢只係咬住d線圍住張茶几跑,攪左好耐終於攪掂晒,依家已經差唔多開前幅既領lu,應該好快完工開第二件 :-P
:-P :-P :-P

伯爵府

vickym,

搞掂晒lu
多謝關心! :-P

伯爵府

我都收到e-mail話photostation網站關閉既消息
請問仲有無人收到呀?

大宅

我都收到o個個 e-mail 呀.

我件衫都縫好左喇, 唔知改背心好定織埋對袖好?

子爵府

早晨呀

子爵府

WW, 都織左袖就蓬埋佢啦

男爵府

早晨呀各位~~

acintl/ww,
我都收到個mail, 唔知邊度仲有類似嘅地方可以放相呢? :-(

子爵府

可樂: 客咩氣呀! 都唔係好多款咋, 最緊要岩使

男爵府

GOOD MORNING ALL

伯爵府

Morning~~~

563111,
我可以還返d書比你了... 真的感激你! 你平日夜晚咩時間可取回呢?
我覺得最靚係你介紹果本呀! 款款都好正! 如果下期再出, 我係咪可以去屯門買架? 使唔使訂架? 我星期六下午去了屯門果間買左粉紫色既線, 好正呀!!! ^_^

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

伯爵府

公司d電腦有d問題... 隨時有人黎check機, 我行開下先... 晏d再傾...

子爵府

可樂: 唔使客氣, 我平時都要成9點幾先返到屋企喎, 你怕唔怕晚呀??? 你買左隻咩線呀?? 屯門果間D書, 有折都OK架, BB冷書要冬天先多款架, 有時都要訂架, 而加好少書出, 你得閒又去睇下, 問下佢幾時有新書啦, 你織邊件呀???

男爵府

早晨 .....

我要去放血呀 .... 同細女去買書包買校服 .... 仲要交埋 d 雜費 ... 老公岩岩先俾左家用我 .... 左手黎右手去 :cry: :cry:

伯爵府

[size=x-large]早晨~~~

sheeta,
有好多地方都可以放相,例如: sina,yahoo等等,你d靚相一定有地方放既,唔駛擔心!

astrid,
我經常都要放血,左手黎右手去已成為習慣,咁咪攞完又放,放完又攞囉!
:-P :-P

首頁

尾頁

跳至