美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

美美們~~你地有無做激光脫毛??Dermes定MediLASE好D?

問過價錢~
Dermes $8000幾(朋友介紹價)---上唇加"UNDER ARM"
MediLASE $7000 幾(轉會價)---上唇加"UNDER ARM"

2間都話自己係永久....但係Dermes話頭一年6次, 之後就每年3次REVIEW, 通常做完4-6次就無曬, 一年之後仲有都會幫你整<<<<<但會唔智過左一年之後仲有..佢隔勁耐先幫我一次GA><?

大宅

我只在DERMES做過,又是underarm+upperlip,覺得感覺良好,已完成三次,underarm接近一半無毛,反而upperlip就未有咁明顯。
我個治療師話只要仲有毛都一直keep住脫,不是限每年3次review的。

複式洋房

回覆 chuiris 的帖子

痛唔痛呀??

大宅

回覆 veron0521 的帖子

我一向用開拔毛機的,覺得拔毛機痛過脫毛架!所以我就覺得唔痛。

複式洋房

拔毛機

你好勇敢!!

民房

拔毛機好痛的

子爵府

回覆:激光脫毛~~Dermes定MediLASE好D?

我兩邊都有試做過,最後都係揀咗Dermes , 鐘意個度的環境、service,又唔hard sell,最後join咗underarm and full leg,無規定幾多年review一次,總之整到無毛為止。
我本身好怕痛,做嗰時係會有d痛,不過可接受,因治療師有幫我一邊打一邊按

大宅

回覆 veron0521 的帖子

唔拔的話,其實第二朝已經有黑點

大宅

回覆 Pat.t 的帖子

KAKA 所以我忍痛能力都幾強個治療師一邊脫一邊問我痛唔痛,我話唔痛。嚇得佢死,改問我咁有冇感覺!

複式洋房

回覆 Toffeegirl 的帖子

你整左幾錢??

複式洋房

哈哈哈, 笑左出黎~~

子爵府

回覆:veron0521 的帖子

Around 3xxxx,其實好肉赤,不過又貪靚....

最貴係full leg同cps,因為以前我成日剃&拔,好多黑點同紋,所以要做cps
如果浄係脫毛,laser已經足夠,基本做4-6次就ok!

大宅

引用:Around+3xxxx,其實好肉赤,不過又貪靚....+

原帖由 Toffeegirl 於 15-01-21 發表
Around 3xxxx,其實好肉赤,不過又貪靚....

最貴係full leg同cps,因為以前我成日剃&拔 ...
咩係cps呀?

複式洋房

3萬LOL 超貴!!!

子爵府

引用:Quote:原帖由+Toffeegirl+於+15-01-21+發表

原帖由 luvingxxxxx 於 15-01-21 發表
咩係cps呀?
Cps係更生活膚療程,用嚟美白,減皺紋同收細毛孔
一般laser脱毛,2個月做一次,由於我underarm好多雞皮,紋同黑點,咁我每隔10日做一次cps,如果你以前無剃/拔,皮膚ok係唔使做的~

子爵府

引用:回覆+Toffeegirl+的帖子3萬LOL+超貴!!!

原帖由 veron0521 於 15-01-21 發表

3萬LOL 超貴!!!
Yes......心在淌涙
如果只做underarm 6次係around 6-7xxx,你有朋友介紹又可再平dd

複式洋房

CPS真係有用??

子爵府

引用:回覆+Toffeegirl+的帖子CPS真係有用??

原帖由 veron0521 於 15-01-21 發表

CPS真係有用??
暫時做咗1次,黑點係的確少咗,雞皮有待觀察

複式洋房

等你話我知^__^

子爵府

回覆:激光脫毛~~Dermes定MediLASE好D?

CPS 可以自己做
m字頭果間點架?因為俾d記 send到好煩!!

首頁

尾頁

跳至