美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

引用:Quote:PatJoybb+發表於+15-3-5+22:43+Medil

原帖由 cherylbaby 於 15-03-09 發表
首次購買先有6折咋,之後既價錢咪又係同dermes 差唔多,但係dermes 有成16年經驗wo,一直以黎口碑都好,點 ...
我唔會評論到底medilase好d 或者 dermes好d, 其實兩間公司既目的都係為客人脫毛,我地應該客觀對待件事,等消費者自己決定幫襯邊間仲好啦!

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

Dermes,我都做左幾年了.

禁止訪問

引用:Quote:PatJoybb 發表於 15-3-5 22:43 Medil

複式洋房

我男朋友買左6次underarm比我,Dermes嚟嘅,但我已脫,因未用過所以可以轉讓,男朋友買時係$6800(有單比你),如果你想做,我可以$5600比你!
可以同你一齊上去做第一次,你到時先比錢我!有興趣PM我傾!

男爵府

Toffeegirl 發表於 15-1-21 12:03
我兩邊都有試做過,最後都係揀咗Dermes , 鐘意個度的環境、service,又唔hard sell,最後join咗underarm and ...
請問full legs幾錢?

子爵府

minirat 發表於 15-4-28 15:16
請問full legs幾錢?
約19K,打左2次已經少左好多

男爵府

回覆 Toffeegirl 的帖子

謝謝你!

子爵府

veron0521 發表於 15-1-21 11:01
美美們~~你地有無做激光脫毛??Dermes定MediLASE好D?
我係D記做, 做underarm, upper lip, hand, leg, 我以前係毛孩, 做左真係方便好多, D記係貴但有效, service幾好
做左終於唔駛wax

子爵府

我join過dermes, 係做到脫毛效果,不過而家競爭大,出面用新機同平好多,我做過出面公司後,效果仲快靚正過dermes好多,所以真係冇需要再用咁多錢join佢

子爵府

引用:我join過dermes, 係做到脫毛效果,不過而家

原帖由 yingying媽咪 於 15-04-28 發表
我join過dermes, 係做到脫毛效果,不過而家競爭大,出面用新機同平好多,我做過出面公司後,效果仲快靚正過 ...
那一間,想試咀唇

男爵府

回覆:激光脫毛~~Dermes定MediLASE好D?

我做過d 又做過市面其他公司,我只可以講,依家揀我唔會去d 做

If you don't like me and still watch everything I do.

Bitch you're a fan!!!!

禁止訪問

引用:我做過d+又做過市面其他公司,我只可以講,

民房

我兩間都有join, D記做underarm + 肚, m做小腿,
d記
價錢: 真係好貴
效果: (underarm) 毛孔細左, 雞皮少左, 黑色點點keep 住做會明顯少左,再生出黎既毛幼左,淺色左,肚做左一兩次已經無咩, 反而underarm 要做多d, 因為以前脫得多, 做完皮膚會有d乾同痕係正常
感覺: 第1次打會好痛,如果你唔受得痛就要諗諗,之後打會痛少d 當然
時間: 大約1個月至1.5個月做一次
服務: 好好, (但都要睇番同你follow 既治療師 有無hard, PS 試過投訢要換治療師)treatment 後會問番你有無abnormal reaction
有冇hard sale: 有, 感覺強烈, 但因為m 當時未感出名,所以做呢間

m
價錢: 一定平過d記(如果你要拎388果d比,無得比)
效果: 毛孔細左, 做完d 毛孔有紅色點點 (ps 琴日先做完)
感覺: 比d記佢真係可以話唔痛, 你個感覺係有一下凍水密集式射係你d 皮膚度,射完果個位會熱吉吉地, 超怕痛既人呢間會好d
時間: 一個月一次
服務: 比d記差少少, 第2日佢唔會whatsapp 你問你情況, 有野問要自己問佢, 但book treatment 既時間易就d
有冇hard sale: 有sale 我, 佢會話你加幾多錢就可以做full leg 其實好底, 但呢句野講左一次姐, 佢原則係你有預算就會做, 迫你都無意思

總結:
如果真係要脫毛就當然搵間平d 又少d 痛果間, 既然筆錢都係要比,同埋雖然話市面多左好多脫毛公司,為左有生意遲下都會平d, 但呢兩間大公司最多都係比d 小恩小惠令你覺得平左, 事實上就唔係, 如果想平都係快d 做, 遲一年望番轉頭人地已經加左價

禁止訪問

子爵府

回覆 Icelee411 的帖子

有間L字頭很好效果,同m字頭同一隻新機,如果做lip可$980包永久了

子爵府

回覆 當當 的帖子

價錢絕對不是差不多,而是平好多,總之波長755就做得過,唔係755波長幾平都做唔過

子爵府

引用:回覆 Icelee411 的帖子有間L字頭很好效果,

原帖由 yingying媽咪 於 15-06-04 發表
回覆 Icelee411 的帖子

有間L字頭很好效果,同m字頭同一隻新機,如果做lip可$980包永久了 ...
pm資料可以嗎?thx

禁止訪問

引用:回覆+當當+的帖子價錢絕對不是差不多,而是

複式洋房

回覆:激光脫毛~~Dermes定MediLASE好D?

兩間我都有join

D記,差不多八九年前join, 買小腿送underarm, upper lips. 大約四五年前再join upper leg. 都好貴可能我係任何時間都可以約,但環境好好,但佢地d人轉得好快。一轉左人,想約再打毛都唔知搵邊個。

M記,前年用轉會價join 左full arm, bikini line, 幾錢唔記得。好似大概一萬呢兩part. 佢地打毛師唔洗sell 野,感覺好d. 正正經經打完毛就走。 唔煩。

兩間都永久保養,都係激光。

首頁

尾頁

跳至