•   黃色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供 28oC 68 %

嬰幼兒產品用家評台
王國商店facebook專頁
王國facebook
義工

搜索
親子王國 首頁 婦女醫護 急.....成日生飛茲
go

急.....成日生飛茲

別墅

各位
我本身都係會成日生飛茲, 但唔知點解近呢2個星期係一粒好完, 第二, 三粒又黎....好驚呀....唔知發生咩事.....我係唔食煎炸野...冇乜湯水....都成日食生果既..不過係近排飲多左即溶咖啡, 一星期3-4杯啦, 同埋食多左木瓜.....另我啲 M 又未黎呀, 遲左6日啦...我應該點去睇中醫或西醫呢.....各位教下我呀....我好驚呀 .
王國熱話
鑽介定chanel袋
靚女都唔可以比人睇到佢瞓著咗個樣
睇脊醫係咪好貴架? 我現在睇開個間每次做...
秋風起.....最好去BBQ

大宅

有個護士朋友教食維他命b2

大宅

口腔有病一係去睇醫生。因為不知致病原是甚麼!

不過,妳可以試下用漱口水早晚刷完牙之後漱口,那會幫到妳消消炎的,市面有些消炎的漱口水,好似屈、萬曾經有,紅色的但以前賣一樽約....$60~70左右啦。

妳生活很緊張?工作有大project要做?生活緊張,大壓力都會引致月經來遲的,擔心就看醫生啦,好過擔心+估估下,那會教妳身體唔好架。
http://kidkid.netfirms.com/leadkidtospeak.htm

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

有位老人家教,用一塊果皮,用熱水浸軟,然後用有''郎''果面擺落痱之到,輕輕''率''吓,如是者要''率''幾次,一日起碼率兩次,到第二日已經謝.
另外平日可以煲雪蓮花,羚羊角絲(呢個隨意加唔加都得)+冰糖,清熱氣,去肺熱,我自己都試過,飲完第二日即爆倉倉.