興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

del

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆:tsung 的帖子

通常 app 問題。先重置手機,在 最低安裝apps 情況下觀察電量或使用情況。

阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

引用:通常+app+問題。先重置手機,在+最低安裝ap

原帖由 linggo 於 15-02-22 發表
通常 app 問題。先重置手機,在 最低安裝apps 情況下觀察電量或使用情況。

...
Thx

用戶要求終止服務

引用:通常+app+問題。先重置手機,在+最低安裝ap

原帖由 linggo 於 15-02-22 發表

...
請問可否攞上samsung度俾佢哋整機?因我買咗唔夠一個月!

男爵府

拎得。早點去唔駛等一日內可以拎番。

用戶要求終止服務

引用:拎得。早點去唔駛等一日內可以拎番。

原帖由 taddy58 於 15-02-23 發表
拎得。早點去唔駛等一日內可以拎番。
thx

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

記得提出有 電量 問題,他們先獨立處理。
#備份自己資料。

阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

用戶要求終止服務

引用:記得提出有+電量+問題,他們先獨立處理。#

原帖由 linggo 於 15-02-23 發表
記得提出有 電量 問題,他們先獨立處理。
#備份自己資料。
唔該晒!

公爵府

tsung 發表於 15-2-23 19:01
唔該晒!
有冇插 sd 卡 , 試下抆左張 sd 卡出黎睇下係咪都一樣勁食電 , 不過記得御載 sd 卡再熄機先抆卡

首頁

尾頁

跳至