自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

以前老公覺得我大洗,都會哦兩句,而家知我一係唔買,貴買一定有理由,反而主動同我去格價
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

珍珠宮

回覆:老公好孤寒, 搞到我成日因為咁同佢嘈交

我以前個男朋友又係咁,孤寒到死頂佢唔順分手了,好彩拍拖幾年我避孕冇生bb,如果唔係辛苦自己和孩子

伯爵府

親子王國15週年勳章

我C6冇乜理我買幾貴,但佢d唔執輸性格,我買對鞋,佢又要一對
貴嘅冇問題,至緊要減得多,最好人地蝕賣比佢就最開心
一件貨一萬減到二千佢仆去買,但如果係三千減到二千佢就冇興趣

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

同你哋相反,我老公鐘意使錢,經常係我面前報細數,我知但冇篤爆佢。

伯爵府

孤寒的男人比無錢的男人更可怕,嫁唔過!

hksunshine    發表於 15-4-2 16:08

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我成日o係佢面前扮到覺得好貴,
唔捨得買,但成日提起,
咁就會得手~

郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

佢都傻既, 貪平買仲用得多, 我打個比喻:

$100買一樣野用1年, 但同一樣野可能$500可以用10年, 你話邊個抵?
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

別墅

唔洗理佢!想買就買!

男爵府

引用:我好怕孤寒的男人

原帖由 一人之下 於 15-04-02 發表
我好怕孤寒的男人

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我好怕孤寒的男人
me too直情討厭

男爵府

我識一對年輕夫婦
個老公要求老婆買咩都要單
連埋一個包食一碗麵都要打去問老公俾唔俾

男爵府

好老婆 發表於 15-4-2 14:33
孤寒的男人比無錢的男人更可怕,嫁唔過!
對真係唔知個樂趣喺邊
仲辛苦過做女嗰陣自己一個

侯爵府

你呢d都唔算咩孤寒,最多係煩d, 識得人,個老婆買餸買多兩條排骨都要鬧個老婆買咁多,食得曬呀,唔使錢呀,最好日日咸蛋腐乳KO一家五口,但個男人有樓收租,個女人搞生意又有樓,唔知為咩咁受氣,都痴X.

大宅

louisamamami 發表於 15-4-2 15:37
我識一對年輕夫婦
個老公要求老婆買咩都要單
連埋一個包食一碗麵都要打去問老公俾唔俾 ...
咁都有?係唔係屋企經濟環境好差,如果唔係,d忍?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我好怕孤寒的男人
係,真係難頂到痺,依D人就算做朋友都好難相處。

一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

禁止訪問

子爵府

我老公知我興趣,吾俾我買野不如佢賣車先

伯爵府

500件外套都鵝,登你慘買幾錢唔駛比佢知

男爵府

500蚊一件大褸貴D乜?????

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至