親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

Bicanna 發表於 15-4-7 18:13
回覆 SPJB 的帖子

果次6月中住民宿雲頂,朝早起床在露台都見到雲海,我意思雲頂果邊方向同黃慶果園吾同, ...

IC, 謝分享.

SPJB Family - Sammy/Penny/Jason/Boris
梓滔(Boris) - 2006年9月25日出世 - 6.6 磅
卓熙(Jason) - 2001年1月18日出世 - 5.5 磅
http://hk.myblog.yahoo.com

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

回覆:不得不讚的清境民宿

男爵府

佢哋服務好好 , 之前同老公去無一早 order 晚餐,去到佢哋話有火鍋,以為要收錢,點知話吾使收錢

大宅

請問樓主邊到訂可以咁平, 可以提供資料比我嗎?感激感激

大宅

引用:如果8月去清境,會唔會好熱呢?同小朋友住

原帖由 Carman0405 於 15-04-08 發表
如果8月去清境,會唔會好熱呢?同小朋友住兩晚會唔會悶呢?
我和仔女住了三晚,佢地唔捨得走

大宅

引用:請問樓主邊到訂可以咁平, 可以提供資料比我

原帖由 mama915 於 15-04-09 發表
下?可能房間問題,我訂果時冇乜款揀,樹屋房沒有了

大宅

mama915 發表於 15-4-9 00:51
黃慶有好多唔同房種的, 以樓主的價錢, 應該係陽光4人或溫馨4人房.

因為每個房種都係的一兩間, 所以睇啱就快啲訂左先啦.

我12月去本來想住親子房, 但full左啦. 最後揀左庭園4人房, NT4700, 24 & 25 號都係平日價, 我覺得抵呀! 佢啲房真係好大好靚, 期待中......

SPJB Family - Sammy/Penny/Jason/Boris
梓滔(Boris) - 2006年9月25日出世 - 6.6 磅
卓熙(Jason) - 2001年1月18日出世 - 5.5 磅
http://hk.myblog.yahoo.com

首頁

尾頁

跳至