•   酷熱天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供 28oC 83 %

嬰幼兒產品用家評台
王國商店facebook專頁
王國facebook
義工

搜索
親子王國 首頁 美容扮靚 邊度做Facial 好?
go

邊度做Facial 好?

別墅

邊度做Facial 好?

依家做緊果間麻麻,成鬼日sell我依樣果樣。。。
想找間平平地$100以下,手勢好,
有點香薰,唔會係咁sell你買0既美容院,
最好係九龍/沙田/火炭區,
請大家介紹下我。
小豬小豬肥o者o者,吃飽就睡呼嚧嚧

別墅

Re: 邊度做Facial 好?

where you live? Tseung kwan O, have some good facial house, but the price may need $200- 300,
平冇好的, under $100, 冇機做,效果冇咁好

複式洋房

$150 係tst 加廉威老道上樓舖有無興趣? 都係全人手無機做,但我覺得做完都d皮膚都好潤,好白,又唔hard sell,佢一個人做,唔怕次次唔同人,佢化妝仲好得添,但有無香薰做就唔清楚

大宅

我有興趣,可否pm資料比我. thanks

大宅

紅磡黃埔新村地舖,保濕清潔facial$138試做,試完即開套票$1380(十次),試做呢次免費,即$1380十一次,包每次修眉同五次水份軟膜。我上星期試過,都好正。因為好細間,得一個人做,但係都幾好。
仲有冇其他類型我都唔清楚,不過淨做清潔保濕都幾好。
順帶一提,佢用valmont(唔知有冇串錯)呢隻產品好嗎?
cathy