興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

LG G3 已上5.0, 最近不停自動彈出google play某d apps. 已經在賬戶google設定中剔除廣告。 掃過手機又沒有中毒跡象, 想請教有冇人知可以點做。

男爵府

回覆:Rck07 的帖子

我都係咁呀,一日彈10次8次出黎

珍珠宮

2024年龍年勳章

用什麼掃毒,我AVG。

大宅

引用:LG G3 已上5.0, 最近不停自動彈出google pl

原帖由 Rck07 於 15-05-09 發表
LG G3 已上5.0, 最近不停自動彈出google play某d apps. 已經在賬戶google設定中剔除廣告。 掃過手機又沒有 ...
有無圖睇下
唔係好明彈咩出黎
我都係G3 5.0

別墅

回覆:davelyh 的帖子

彈出google play store 一d我冇既apps, 之前係uber, 呢排係 zalora..

我最近冇裝過新apps, AVG掃毒又揾唔到什麼。

大宅

回覆:手機最近自動彈出叫你裝apps既畫面

我 note4 最近都係咁,好煩呀!

別墅

唔止我一個人係咁, 但係似乎又唔係一個普遍現象。 有冇人知點先可以解決呢個問題? 謝。

大宅

熱血勳章

push, same here

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:LG G3 已上5.0, 最近不停自動彈出google pl

原帖由 Rck07 於 15-05-09 發表
LG G3 已上5.0, 最近不停自動彈出google play某d apps. 已經在賬戶google設定中剔除廣告。 掃過手機又沒有 ...
LG Pro2 都係咁!

大宅

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

same here 攪到有時都睇唔到原本想睇既嘢

大宅

熱血金章

我都係,煩到死,每日都彈十數次!有無辨法呀

珍珠宮

2024年龍年勳章

有冇裝過非官方play market app?

男爵府

我都有部G3,但無你講既情況,吾怕麻煩就回復原廠設定,重新來過

大宅

我G4近來都是這樣! 好困擾! 有沒有辦法?

翡翠宮

+3金熱血 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都系,最近仲成鬼日話我有中毒介紹我裝個乜鬼剎毒apps我見咁更加唔敢裝佢,本身s6有掃毒功能,掃過又無發現點算?

重新起步,為未來努力

別墅

我到而家仲未有方法。Google play 又揾唔到相關設定。 好似係上咗android5 先有呢個現象, 大家是否都係android5?

珍珠宮

2024年龍年勳章

彈出黎時,拉下選單,在通知欄按實個廣告,係應用程式資訊睇乜app,刪左佢就得.

通常都係麻雀之類嘅垃圾games.

首頁

尾頁

跳至