美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

上網介紹冷凍溶脂, 又話可以徹底清除脂肪22%, 見到Elyze有, 就上去了解下啦..... 嘩! 要2萬蚊做4 parts, 淨係做一對手臂乍!!! 咁我就去其他美容院再問下價啦! 見到美容院做團購, 我就當然去try try 啦! 試左一次已經淋左, 再問下價錢, 竟然平Elyze好多....1萬蚊已經有50 parts.....而家做左4次手臂已經瘦左1寸, 超級開心!!!

大宅

回覆:冷凍溶脂真係work

我都超級開心。。。多謝晒,以後唔洗join冷凍溶脂

大宅

回覆:windalo 的帖子

可否介绍边间?

大宅

乜可以做手臂架咩?好似一定要大D範圍先可以做架喎?

禁止訪問

子爵府

減齡達人勳章

話說早排早到BE有個EDITOR都話做左手臂
就係樓主開左名個間做 (有SPONSOR)
佢話效果好好

民房

回覆:icesummer 的帖子

佢係用個「冷凍吸頭」再加「魔術繃帶」幫我做的,是可以做到手臂....佢部機可以做到-4度架!唔同廠商出嘅儀器有唔同,你識果部做唔到唔代表其他儀器做唔到!

民房

回覆:pekklecc 的帖子

佢係用個「冷凍吸頭」再加「魔術繃帶」幫我做的,是可以做到手臂....佢部機可以做到-4度架!

民房

回覆:Samba 的帖子

Sorry! Samba, 我本來分享都係想介紹,不過其他人好似以為我賣廣告!

民房

引用:上網介紹冷凍溶脂,+又話可以徹底清除脂肪22

原帖由 windalo 於 15-05-22 發表
上網介紹冷凍溶脂, 又話可以徹底清除脂肪22%, 見到Elyze有, 就上去了解下啦..... 嘩! 要2萬蚊做4 parts, 淨 ...
為表清白,我約了星期一做療程,到時順便影相證明係可以做到手臂的😤

民房

引用:新國民,冷凍溶脂只合適做係肚同大腿,手臂

原帖由 icesummer 於 15-05-23 發表
新國民,冷凍溶脂只合適做係肚同大腿,手臂咁細,吸晤起脂肪做唔到架,下次做多d資料先sell嘢啦

...
佢係用個「冷凍吸頭」再加「魔術繃帶」幫我做的,是可以做到手臂....佢部機可以做到-4度架!唔同廠商出嘅儀器有唔同,你識果部做唔到唔代表其他儀器做唔到!
為表清白,我星期一去做療程的時候會影相作貪!

別墅

引用:我都超級開心。。。多謝晒,以後唔洗join冷

原帖由 baby.sisterss 於 15-05-22 發表
我都超級開心。。。多謝晒,以後唔洗join冷凍溶脂

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+icesummer+於+15-05-23+發表

大宅

引用:Quote:原帖由+icesummer+於+15-05-23+發表

原帖由 windalo 於 15-05-24 發表
佢係用個「冷凍吸頭」再加「魔術繃帶」幫我做的,是可以做到手臂....佢部機可以做到-4度架!唔同廠商出嘅儀 ...
期待你嘅分享

大宅

回覆:windalo 的帖子

邊間,可以介紹我嗎?

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

冷凍溶脂可以做手臂的,不過會用最細嘅頭做,中頭或大頭會用作做肚腩或大腿小腿等大範圍d嘅位,一般會遂part 計,有d美容院兩隻手當一part, 又d一隻手當一part, 要問清楚啊。
:-D :-D

民房

引用:新國民,冷凍溶脂只合適做係肚同大腿,手臂

原帖由 icesummer 於 15-05-23 發表
新國民,冷凍溶脂只合適做係肚同大腿,手臂咁細,吸晤起脂肪做唔到架,下次做多d資料先sell嘢啦

...
有圖有真相....我影相係要針對之前icesummer指冷凍溶脂係唔可以做手臂位置嘅言論所作出之澄清,唔想俾人以為我吹水!
另外佢想知道部儀器有冇FDA認證,因為我唔係美容院職員或老闆,我係唔會代表美容院回應。
我只係想分享冷凍溶脂呢個技術係work,我冇幫美容院sell客。一分錢一分貨....有冇FDA認證對我唔係重點,有錢可以做2萬蚊4parts,亦可選擇1萬蚊50parts,我只係推介冷凍溶脂技術,謝謝!

禁止訪問

引用:冷凍溶脂係個技術重點人係部機quality+係唔

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至