自由講場

跳至

首頁
34567...11

尾頁

大宅

回覆:同fd 去旅行,未出發先中伏

想知樓主朋友係咪真係搭巴士?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:多謝大家,我地成功check in , 宜家等上機

原帖由 Elehcimgnow 於 15-05-27 發表
多謝大家,我地成功check in , 宜家等上機中

得閒update點趕到。

have a nice trip

水晶宮

嚇死...玩得開心些

水晶宮

咁都趕到?勁喎!

大宅

玩得開心d

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

enjoy

水晶宮

自由行?
咁即係仲有幾日對住。
先小人後君子,講明遲過幾多分鐘就各自行動,中途再匯合。

琥珀宮

引用:Quote:原帖由 Elehcimgnow 於 15-05-27 發

原帖由 natachiu 於 15-05-27 發表
好彩趕到
早晨呀

男爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:Elehcimgnow 的帖子

大宅

一額汗

男爵府

引用:0805 機,但朋友遲咗起身宜家係九龍塘,話

0805 機,但朋友遲咗起身宜家係九龍塘,話要等巴士到東涌先轉的士,我地係未check in ,佢仲要有行李托運, ...
我都試過, 又係0805, 二人同行一個都不能少, 自己搭最早班港鐵準時到達(巴士較難預時間所以我唔搭,搭港鐵都預左唔夠時間就會轉搭機鐵或的士), 朋友話要搭巴士,仲遲左出門,我係機場等得好心急, 最嬲係佢仲話我“洗咩咁緊張呀,你早到咋嘛,我次次都咁預時間啦,咪又飛到”.. 講真堅嬲, 個次最後上到機,原因係班機 delay, 如果唔係 bye bye 了

natjosejim    發表於 15-5-27 10:04

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+natachiu+於+15-05-27+發表好

原帖由 KWHeidi 於 15-05-27 發表
早晨呀

早晨呀

琥珀宮

引用:Quote:原帖由 KWHeidi 於 15-05-27 發表早

原帖由 natachiu 於 15-05-27 發表
早晨呀
拱早呀

珍珠宮

環保接龍勳章

留毛學點趕飛機

大家好,我是子悠~~

伯爵府

以後5會同此人去旅行!

natjosejim    發表於 15-5-27 10:03

子爵府

我有個fd又係咁,大安旨意起飛前一個鐘先到,但重點係佢平時返工去街永無準時
結果我地妥協約個半鐘前集合
最後佢真係遲到我到機場佢先出門口
但佢搭機鐵都好快到,雖然上機好順利,但我心已有刺
等待時嘅提心吊膽,佢地呢種淡定人唔明

到回程時我已好早迫佢執定行李,點知佢又係左摸右摸,我地揾巴士搭又用左啲時間,真係無下次呀!

natjosejim    發表於 15-5-27 10:03

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:節儉都要睇時間

原帖由 bluetooth 於 15-05-27 發表
節儉都要睇時間
係囉!

慳了的士費$200,但蝕了過千的機票

首頁
34567...11

尾頁

跳至