影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

PART 15~ 唔覺唔覺就黎到15~
感謝咁多CNBLUE BOICE O既支持, 有你地UPDATE, 阿毛我長知識多多多

6月呀~ 6月~~ 容和同敏赫生日月呀~~! 柤卡粗卡~!

各方後援已GET READY~

大哥容和, SOLO CON 繼續到6月,
620 台灣場, 627廣州場, 遲D仲有首爾ENCORE 場, FIGHTING~!!

內地仲有快樂大本營, 如海O既圖, 未播已N 咁多張, CAP 圖CAP 到我手都軟~

PART 14 END UP 都係容和大圖呀, 各位簽完到, 記得碌去CAP 相 ~ 唔好等容大哥係果邊無人睇~

真係貼極都仲有靚相~ 再黎~

可愛十足得~

乖乖坐係度又得~ 得左~!

二哥宗泫, 我結SWEET 到爆燈~

完全係郎有情, 妾有意~~~ 宜得拍到地老天荒, NEVER ENDING~

加油呀~ 二哥~! 呢個家嫂, 我地都好OK~

你點會驚拍拖丫~ 成條蛇攬上身都面不改容~拍拖, 濕濕碎啦~~~!

橘子果醬又做緊, 大家請努力支持~~! 二哥演技三級跳~! WOW WOW WOW~

你真係估唔到呢個熱愛FING 頭O既 ROCK 友, 變左書生LOOK 都咁殺C人~

溫暖細膩O既敏赫~~~~ 忙緊綜藝 <媽媽在看>~
敏赫近來接左唔少綜藝喎, <犯罪現場>, <勇敢的家族>
唔通想做綜藝小王子?

但我想睇你拍劇呀.............

時尚王李正信~ 去左少林寺~~~! 好武功呀下~!
做每件事都認真努力~ 學功夫, 放馬過黎~~!

認真程度係...........連買餸都是那麼的灑洒不覊~~~!

新朋友, 舊好友, 好耐無見失散左O既~
黎黎黎, 打個卡~
齊齊開心SHARE,
CNBLUE, FIGHTING~~~~!! EVERBODY 極期待你地今年COMEBACK 架~!!

ALL CR AS TAGGED

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

敏赫好多BOICE 都話未睇過犯罪現場, POST LINK 出黎, 方便大家收看~ 支持敏赫啊~

140607 JTBC Crime Scene 犯罪現場 E05
http://www.tudou.com/programs/view/2bVOPzYWO3A

140614 JTBC Crime Scene 犯罪現場 E06
http://www.tudou.com/programs/view/q10tpkdjbRg

140712 JTBC Crime Scene 犯罪現場 E10
http://www.tudou.com/programs/view/kY3pBe1RqZ0

150520 Crime SceneS2. 犯罪現場E08
http://www.tudou.com/programs/view/xEthWxiGRdo/

二哥宗泫
我們結婚了~ 好多集~ 大家黎呢度慢慢睇啦~
http://www.showq.org/we-got-married/20150613.php

四子 大阪FAN MEETING!

子爵府

回覆:WHO ARE U ? 容和 + CNBLUE ★★★★ Part XV (15)

打咭,yeah

翡翠宮

Octoberchu 發表於 15-6-8 00:34
打咭,yeah
嘩嘩嘩!!
估你唔到! NO.1

勁呀~ 咁夜都俾你僕到~

Octoberchu    發表於 15-6-8 00:59

伯爵府

回覆:WHO ARE U

Queenie_0012    發表於 15-6-8 10:30

男爵府

好媽媽勳章

Queenie_0012    發表於 15-10-9 00:42

珊瑚宮

到, 到, 到

早晨

Queenie_0012    發表於 15-6-8 10:30

男爵府

早晨,到,到,到,今日大家都咁早

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:WHO ARE U ? 容和 + CNBLUE ★★★★ Part XV (15)

到到到病左成個星期,終於好返啲~~

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Queenie_0012    發表於 15-6-8 11:01

子爵府

Queenie_0012    發表於 15-6-8 11:01

子爵府

好媽媽勳章

到~

睇完#1, 發覺我好偏心, 因為敏赫嘅綜藝一集都無睇過! 真係死火!

我會努力睇番晒!

Cnblue fighting!

男爵府

好媽媽勳章

Say hi to all

Queenie_0012    發表於 15-6-8 11:04

男爵府

好媽媽勳章

我安全地由首爾回來啦!

男爵府

好媽媽勳章

wing2212 發表於 15-6-8 09:32
到~

睇完#1, 發覺我好偏心, 因為敏赫嘅綜藝一集都無睇過! 真係死火!
推薦 <犯罪現場> 同 <勇敢的家族> , 好睇!

Queenie_0012    發表於 15-6-8 11:04

男爵府

好媽媽勳章

bclu 發表於 15-6-8 09:59
我安全地由首爾回來啦!
個邊情況點?

男爵府

好媽媽勳章

我地仲未知點?

翡翠宮

fatdenden 發表於 15-6-8 08:14
到到到病左成個星期,終於好返啲~~
小心身體呀~D 菌好勁~~

好番就好~~

翡翠宮

wing2212 發表於 15-6-8 09:32
到~

咁一定要支持下喇~

佢好俾心機拍架~
我地呢D要伴讀小書僮, 陪考完, 就拿拿林去補劇~

男爵府

好媽媽勳章

mankifiona 發表於 15-6-8 10:09
個邊情況點?
我離開首爾那天見到多了當地人帶口罩,當地人衛生意識同大陸人差唔多,會隨地吐痰同唔掩口打乞痴,反而香港同大陸人都帶口罩。

首頁

尾頁

跳至