親子旅遊

跳至

首頁
12345...10

尾頁

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

Bbbbbman 發表於 15-6-30 15:48
係呢個呀,第一次咪好玩,但玩第2,3次就麻麻,以上係個人意見

都係嘅,又無理由一直玩唔厭
花花真美好!

珍珠宮

引用:Vana nava,仲要係最貴既樂園,其實仲有大浪

原帖由 Bbbbbman 於 15-06-30 發表
Vana nava,仲要係最貴既樂園,其實仲有大浪泳池同一條慢慢游既泳池,但去得水上樂園緊係玩激d,我玩左唔夠2 ...
吓,我睇介紹又話亞洲首個叢林水上樂園。以為好大好勁添!

男爵府

回覆:有冇人好似我咁華欣失望?

冇人迫我去,我自己安排,以為好好玩,經過個威尼斯人d人係到放蚊,剛回程途中去埋個希臘公園啦…………好有荔園feel ,我仔掹問我走未?我最欣賞個廁所,冷氣超涼

男爵府

今朝呀仔係酒店食早餐,d蒼蠅多到呢…………

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

其實係咪有錯誤期望? Siam kempinski VS sea cret, 5星vs 3星, 無住過都知有落差; 泰國police唔識講英文有咩錯? 華欣交通不便, 出發前唔係已知事實咩?!

venetian & santorini 賣點係歐式購物點, D人主要係去影相!

男爵府

回覆:ahmama 的帖子

應該係!我諗係唔啱我玩多,我下次真係要做多d資料搜集。

男爵府

回覆 MATINLONG 的帖子

睇到你post 有d驚會失望,我7月中出發啦

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

MATINLONG 發表於 15-6-30 16:21
冇人迫我去,我自己安排,以為好好玩,經過個威尼斯人d人係到放蚊,剛回程途中去埋個希臘公園啦…………好 ...

我對希臘風情村同水上樂園有期望,
而家唔使諗了,嗚...
花花真美好!

別墅

回覆:Bbbbbman 的帖子

我都準備去你,去咗邊個水上樂園?

男爵府

引用:Quote:MATINLONG 發表於 15-6-30 16:21 冇

原帖由 caca8j 於 15-06-30 發表
我對希臘風情村同水上樂園有期望,
而家唔使諗了,嗚...
可能我expect好好玩,好靚,唔好意思影響到你…………

大宅

我們同2.5歲女easter 去,又几好玩,除左希臘公園,去左camel republic和swiss sheep farm, black mountain 水上樂園,係酒店hea 下就过左4晚。好玩仲想再去。不過我們自駕,又不嬲like 陽光海灘hea 遊。

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

現在在華欣,今日在酒店hea,游吓水,明天才去water world,酒店好靚好舒服,海灘d沙好幼,靚過芭堤雅

水晶宮

引用:現在在華欣,今日在酒店hea,游吓水,明天

原帖由 bighug 於 15-07-01 發表
現在在華欣,今日在酒店hea,游吓水,明天才去water world,酒店好靚好舒服,海灘d沙好幼,靚過芭堤雅:funn ...
边間酒店?

子爵府

希臘公園大唔大架?玩到幾耐?諗緊去唔去好!

子爵府

我兩個大人去,冇去任何一個沿途既景點,只係市中心活動兩日,都覺車程太遠(入華欣時塞車,用左四個鐘....)

最遠係去左 black mountain, 好好玩!

整體都ok,不過好難再有勇氣再搭三個幾鐘車入多次!

男爵府

bighug 發表於 15-7-1 17:42
現在在華欣,今日在酒店hea,游吓水,明天才去water world,酒店好靚好舒服,海灘d沙好幼,靚過芭堤雅:funn ...
邊間酒店? 有相睇嗎?

別墅

引用:我兩個大人去,冇去任何一個沿途既景點,只

原帖由 olivia511 於 15-07-01 發表
我兩個大人去,冇去任何一個沿途既景點,只係市中心活動兩日,都覺車程太遠(入華欣時塞車,用左四個鐘....) ...
請問black mountain 啱小朋友玩嗎?

洋房

華欣上次我一家去住2晚pool villa,勁正,勁舒服。阿仔勁開心,3日都係食,瞓,游。。。不過講真,如果唔係住特色villa,華欣真係無咩玩。我地來回都有包車,各程都停左景點,所以車程唔覺太長。呢個都係agent介紹,正

男爵府

SWEESWEE 發表於 15-7-2 00:40
華欣上次我一家去住2晚pool villa,勁正,勁舒服。阿仔勁開心,3日都係食,瞓,游。。。不過講真,如果唔係 ...
請問你住邊間villa? 早餐正嗎?有小朋友設施嗎?

大宅

引用:Quote:原帖由 Bbbbbman 於 15-06-30 發表我

原帖由 MATINLONG 於 15-06-30 發表
但好多人話好好玩,好hea,可能我係城市人,真係唔覺有幾好玩,其實某程度係比間酒店嚇親!我都係鐘意shoppi ...
Shopping唔會揀華欣,因為係hea既地方

首頁
12345...10

尾頁

跳至