親子旅遊

跳至

首頁
34567...10

尾頁

大宅

引用:+

原帖由 tonyjackie 於 15-07-23 發表
好正呀,不過呢間好貴...
如去夜市或其他景點方便嗎?

大宅

回覆 tonyjackie 的帖子

可以PM司機資料嗎. 謝

大宅

回覆:karen0804 的帖子

方便呀!搭tuktuk好平咋……我老公成日話行都行到過去……我當然睬佢都傻……華欣行街地方唔多,大型商場得一個(內有Let\'s Relax),夜市有兩個,一個傳統啲似廟街,另一個岩後生人去,有band又可坐廣場內飲酒食嘢……手工藝品都好特别……其他景點我無乜興趣,只係去左小希臘,司機話帶我哋去小威尼斯,水上市場……我哋話唔駛啦!不如帶我哋去食碗地道啲嘅粉仔仲好……超懶

大宅

回覆:Taiso78 的帖子

Pm左啦!廣東話司機黎咖!你直接whatsapp佢傾啦!

大宅

回覆:有冇人好似我咁華欣失望?

小希臘……好多影相位!但假期要收錢入場

男爵府

manedith 發表於 15-7-22 15:40
我前日自鴐Huahin hills, 試酒坐🐘食埋lunch, 冇失望景幾靚
請問你HUAHIN HILLS 使唔使預早BOOK?

定WALK-IN就OK?不過我打算搭SHUTTLE :)

大宅

引用:Quote:manedith+發表於+15-7-22+15:40+我前

原帖由 sue_ki 於 15-07-23 發表
請問你HUAHIN HILLS 使唔使預早BOOK?

定WALK-IN就OK?不過我打算搭SHUTTLE :)
我哋自駕。不過如果騎大象的話提意先book時間。見到有人食完lunch之後要等好耐

大宅

昨天回來,華欣令我有驚喜。
條件係必須自駕,包車受時間限制也不便。因為未去過你好難預計要留景點幾耐
全個行程連massage時間也無太多野玩4日3夜去吾曬。主要係小朋友景點主打

鼎為煉銀, 爐為煉金; 惟有耶和華熬煉人心  
箴言. 17:3

大宅

男爵府

引用:昨天回來,華欣令我有驚喜。條件係必須自駕

原帖由 叉雞飯 於 15-07-23 發表
條件係必須自駕,包車受時間限制也不便。因為未去過你好難預計要留景點幾耐
全 ...
Hi, 請問呢個沙地遊樂場喺邊?

唔好意思大家 , 今日剛cfm出飛 ,所以好多問題

男爵府

pm please, i will go there next week.

水晶宮

引用:昨天回來,華欣令我有驚喜。條件係必須自駕

原帖由 叉雞飯 於 15-07-23 發表
全 ...
我2次都去4日3夜都覺唔夠喉

男爵府

V Villas~我都好鐘意,不過太貴啦,你book幾錢晚?

大宅

引用:回覆 tonyjackie 的帖子V Villas~我都好鐘

原帖由 amon28 於 15-07-23 發表

V Villas~我都好鐘意,不過太貴啦,你book幾錢晚?
我book package 六干幾一個人,三晚v villas,一晚曼谷Marriott

大宅

引用:回覆 tonyjackie 的帖子pm please, i will

原帖由 meili 於 15-07-23 發表

pm please, i will go there next week.
明早俾你

男爵府

引用:Quote:原帖由+meili+於+15-07-23+發表回覆+

原帖由 tonyjackie 於 15-07-23 發表
明早俾你
pls pm the driver\'s detail to me too.
Will arrive at Huahin on Sunday

大宅

引用:Quote:原帖由 叉雞飯 於 15-07-23 發表昨天

原帖由 sue_ki 於 15-07-23 發表
Hi, 請問呢個沙地遊樂場喺邊?

唔好意思大家 , 今日剛cfm出飛 ,所以好多問題
The Venezia Hua Hin

http://goo.gl/maps/gU9x6

男爵府

引用:Quote:原帖由 sue_ki 於 15-07-23 發表Hi,

原帖由 叉雞飯 於 15-07-24 發表
The Venezia Hua Hin

http://goo.gl/maps/gU9x6
Thank you

複式洋房

回覆:tonyjackie 的帖子

I also want to have the driver detail, thx

[url=http://www.TickerFactory.com/]

6w4d: 0.68cm
8w3d: 1.92cm
10w6d: 4.17cm
12w4d: 6.25cm

男爵府

引用:華欣上次我一家去住2晚pool+villa,勁正,勁

原帖由 SWEESWEE 於 15-07-02 發表
華欣上次我一家去住2晚pool villa,勁正,勁舒服。阿仔勁開心,3日都係食,瞓,游。。。不過講真,如果唔係 ...
請問可唔可以比包車資料我呀

首頁
34567...10

尾頁

跳至