美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:Dermes 脫比堅尼線,痛嗎?

好痛呀!但我治療師有幫我搽麻醉膏!!

禁止訪問

子爵府

好痛

民房

係咪同打underarm叼一樣痛? 頭兩次underarm超痛, 之後就愈來愈唔痛~

男爵府

請問打bikini line係咪都要除底底, 好似好尷尬咁, 過程要打幾耐架? 要打幾次先唔洗再打? Tks

複式洋房

回覆:Glamouri 的帖子

join Dermes之前諗清楚!
我而家就投訴緊佢地

禁止訪問

回覆:SCCCS 的帖子

複式洋房

回覆:carbicarcar 的帖子

呃人

禁止訪問

複式洋房

回覆:carbicarcar 的帖子

我買面毛果時明明係買全面,頭果幾次都係打全面...
但跟我果個人走左之後,Dermes先同我講我買嘅原來係局部,而唔係全面!!!
而且DERMES仲堅持唔會幫我打返全面!!
一間大公司,員工操守有問題,但要會客負責!!
我做咁多間都未試過咁樣!

禁止訪問

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:我脫full+bikini,+痛到標冷汗++治療師話可

原帖由 silence莓 於 15-07-03 發表
我脫full bikini, 痛到標冷汗 治療師話可以搽麻醉膏, 但我冇要求用, 唔知而家仲有冇提供~ :question ...
呢part 點會唔痛

子爵府

離譜
你會去邊投訴

大宅

我覺得超痛

同埋佢地所謂v line就真係得側邊兩條線0個個位。

我打v line係想著泳衣時美觀d, 咁大腿內側都會有少少毛毛,但佢地就話呢個位唔係v line,要打埋就要買full bikini, 跟住次次都sell我買full bikini。

ok... 唔包都算喇, 但好討厭佢地勁hardsell囉

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

引用:我覺得超痛+同埋佢地所謂v+line就真係得側

原帖由 raspberry23 於 15-08-01 發表
我覺得超痛

同埋佢地所謂v line就真係得側邊兩條線0個個位。
我最後去了另一間脫full bikini,算唔痛,包永久。現在做緊VIP 介紹首兩部位六折。有興趣可pm

子爵府

回覆:Dermes 脫比堅尼線,痛嗎?

我想講dermes走左好多治療師 唔建議去

首頁

尾頁

跳至