派對情報

跳至

首頁

尾頁

男爵府

一歲生日會,30大人、3小時playhouse包場、9盤到會、60盒飲品、banner、攝影師、蛋糕、回禮小禮物、party姐姐,$10000 貴嗎?

bigbighei    發表於 15-9-9 08:39

複式洋房

回覆:大家搞生日會預幾錢budget?

Wah!!!!

複式洋房

回覆:little.k 的帖子

其實無定義,大有大攪,細有細攪,負擔到就ok

男爵府

我未confirm,但因無時間格價,想知一般係幾多

禁止訪問

回覆:little.k 的帖子

複式洋房

熱血勳章

我都將會8月係playhouse開我女5歳party,13小朋友,20大人,到會9盆另外自己整雞翼同order壽司刺身,自製簡單candy corner,飲品大約70-80盒,自己去淘寶買回禮禮物,裝飾,氫氣球,party用品,小手工,小朋友frozen,big max紋身貼紙,請左攝影師,另外自己再整波板糖handmade送比小朋友

複式洋房

熱血勳章

到會$2500,playhouse$2000內,淘左$1000內,飲品同order壽司同candy corner預$1500,年年搞party都差不多,最緊要小朋友開心

大宅

回覆:大家搞生日會預幾錢budget

我都下星期幫我仔喺playhouse開3歲生日會我預$3500左右。。16個大人,11個小朋友。。playhouse我book時有7折,2個鐘party房(11個小朋友)就$1117,banner$288,回禮禮物$500(10份),食物會叫phd嘅pizza大批3個加一盤意粉,自己整多4盤小食拎去,蛋糕3磅$504。。第一次咁正式幫小朋友book場開生日會都很緊張,但應該唔會年年搞

男爵府

引用:我都下星期幫我仔喺playhouse開3歲生日會我

原帖由 yee_wa 於 15-07-21 發表
我都下星期幫我仔喺playhouse開3歲生日會我預$3500左右。。16個大人,11個小朋友。。playhouse我b ...
請問你回禮小禮物係咩呀?我未諗到呀

男爵府

引用:到會$2500,playhouse$2000內,淘左$1000內

原帖由 tracyee22 於 15-07-21 發表
到會$2500,playhouse$2000內,淘左$1000內,飲品同order壽司同candy corner預$1500,年年搞party都差不多, ...

大宅

引用:Quote:原帖由 yee_wa 於 15-07-21 發表我都

原帖由 little.k 於 15-07-21 發表
我個生日會係麵包超人主題,我淘咗沙灘袋嚟裝,入面有襪,毛巾,八達通套,杯墊等等。。

jstradmoor    發表於 15-7-23 10:35

大宅

回覆:大家搞生日會預幾錢budget

banner我揀咗fb間Q版人,當然實物冇電腦圖咁清同鮮明啦

男爵府

引用:Quote:原帖由+little.k+於+15-07-21+發表請

原帖由 yee_wa 於 15-07-21 發表
我個生日會係麵包超人主題,我淘咗沙灘袋嚟裝,入面有襪,毛巾,八達通套,杯墊等等。。
...
好靚呀,先預祝你小朋友玩得開心,我都要努力啦

大宅

引用:Quote:原帖由 yee_wa 於 15-07-21 發表我個

原帖由 little.k 於 15-07-21 發表
好靚呀,先預祝你小朋友玩得開心,我都要努力啦
thx加油

伯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

一萬差不多,我次次搞都要,不過一歲,自己都未識玩去playhouse就浪費了

禁止訪問

認識瑞士牛牛第二回 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 little.k 於 15-07-21 發表請

大宅

畀面勳章

回覆 yee_wa 的帖子

很靚,可以講係邊間訂購嗎?Thx

禁止訪問

引用:一歲生日會,30大人、3小時playhouse包場、

男爵府

咁我平好多 haha........ 2yrs old book場係kwun tong個d樓上舖 好似$700 - 幾小時....食物係茶餐廳到會 $1100左右 因為係自己家庭朋友攪蚊型party 所以都無回禮
自己帶左d野去deco 咋 haha ...飲品就自己買幾十包上去 .....

大宅

引用:回覆 yee_wa 的帖子很靚,可以講係邊間訂購

原帖由 amylo91543 於 15-07-22 發表
回覆 yee_wa 的帖子

很靚,可以講係邊間訂購嗎?Thx
banner喺facebook搵<Q版人>
回禮禮物喺淘寶搵<面包超人襪/卡包/毛巾/袋>

首頁

尾頁

跳至