親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

熱血勳章

好好食!台中火車站20分鐘車程。。。

我個囡囡7月24日出世啦~ 24/7 : 3.58kg, 49cm 25/8 : 4.93kg, 57cm 30/8 : 5.25kg 25/10 : 7.58kg, 61.5cm 17/11 : 7.85kg, 66cm 20/12 : 8.6kg 2/2 : 10kg, 70cm 2/16 : 9.485kg, 70.5cm 7/5 : 11kg, 80cm 3/11 : 12kg, 85cm 29/4 : 13.5kg, 85cm

大宅

熱血勳章

引用:好好食!台中火車站20分鐘車程。。。+ +

原帖由 stopstop 於 15-07-21 發表
正!

我個囡囡7月24日出世啦~ 24/7 : 3.58kg, 49cm 25/8 : 4.93kg, 57cm 30/8 : 5.25kg 25/10 : 7.58kg, 61.5cm 17/11 : 7.85kg, 66cm 20/12 : 8.6kg 2/2 : 10kg, 70cm 2/16 : 9.485kg, 70.5cm 7/5 : 11kg, 80cm 3/11 : 12kg, 85cm 29/4 : 13.5kg, 85cm

大宅

回覆:台中大坑東山棧甕缸雞

我出年4月都去台中,期待你嘅介紹

公爵府

引用:好好食!台中火車站20分鐘車程。。。+ +

子爵府

hashtag旅遊勳章

引用:好好食!台中火車站20分鐘車程。。。

大坑呢檔甕缸雞真係唔錯,近近地又有幾架公車去到佢門口,佢個雞油伴飯/麵都好好食
食完再去東東芋圓食甜品,呢個係每次指定行程

伯爵府

引用:Quote:原帖由 stopstop 於 15-07-21 發表好

原帖由 Biancacheung 於 15-07-22 發表
大坑呢檔甕缸雞真係唔錯,近近地又有幾架公車去到佢門口,佢個雞油伴飯/麵都好好食
食完再去東東芋 ...
請問東東係邊?

子爵府

hashtag旅遊勳章

引用:Quote:原帖由 Biancacheung 於 15-07-22 發

原帖由 monkeydiary 於 15-07-22 發表
請問東東係邊?
東山棧向上行約5~8分鐘就見到,東東附近有大坑紙箱王總店

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

上次都試左幾間甕缸雞, 上清境半途果間八里香好食

侯爵府

引用:上次都試左幾間甕缸雞, 上清境半途果間八

原帖由 TMC3012 於 15-07-22 發表
上次都試左幾間甕缸雞, 上清境半途果間八里香好食
係,呢間好食。

首頁